Што се тиче контра-адмирала Лутеротија и Домаинка,врло је загуљена ствар те 1941. гдојне.
По неким изворима последњи командант ЈКРМ био је Лутероти,а овде сам видео да је Домаинко био.
Домаинко је био по неким изворима у АР командант 1. торпедне дивизије и са њом је хтео да пребегне на Крф али знамо шта се десило.
А у књизи "Генерали и Адмирали КЈ 1918-1941" Милета Бјелајца пише да је у АР био Начелник Штаба Морнарице.
Врло је могуће да је био и командант 1. торпедне дивизије и Нашелник Штаба Морнарице истовремено.
Ако је био на оба положаја,врло је могуће да му зато приписују да је био командант морнарице,јер је као што сма причитао ис ада написао,био Начелник Штаба Морнарице,а није редак случај да начелницима штабова јединица и формација приписују командно место над тим јединицама и формацијама.
Занимљиво да не знам уопште шта се дешавало са Домаинком након 17. априла 1941. године,а камоли након 1945.
Ако неко има податке између 1941-1945 може ли да нам напише,ако већ није написао неко.Ако је то већ написао може ли се добити линк ка тој страни на теми,јер тренутно не могу да прочитам целу ову тему,немам довољно времена.
Иначе у овој горе споменутој књизи има слика Лутеротија као контра-адмирала и Домаинка као к.б.б. али слику Домаинка тренутно немам у рачунару па ево само Лутероти.

Kont.Adm.Julije Luteroti.jpg (935.9 KB. 1198x1688 - viewed 68 times.)
Слика није добра јер сам је пре пар месеци када сма је сликао,сликао ноћи са блицом,па се зато на папиру одсијава светлост.Видећу да сутра,прекосутра сликам по дневном светлу обе фотографије,можда и конта-адмирала Тому сликам пошто се не сећам да сам овде видео његову слику.