PALUBA
March 22, 2019, 12:54:22 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Važno,
Obaveštenje o dopunama pravilnika foruma
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Pages:  [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Centar za obuku  (Read 9689 times)
 
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
momo PT61
Prijatelj foruma
potporučnik
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2 689


ПЕНЗИОНЕР


« on: January 05, 2011, 08:17:01 pm »

Zasto kad koristim Firefox nemogu da postujem sliki-umesto slike se pojavljuje link koji vodi do fajla sa kojeg uzimam?
Logged
Brok
Administrator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 15 294



WWW
« Reply #1 on: January 05, 2011, 08:26:27 pm »

Ne vidiš sliku ni u umanjemom prikazu, samo link prema slici?
Koju verziju Firefoxa koristiš?

Probaj sledeće. Pokreni Firefox ali u Safe Mode, imaš ga u strat meniju, pa proveri da li tada vidiš slike.


* mozilla firefox safe mode.jpg (10.02 KB. 240x56 - viewed 703 times.)


U kom pregledniku vidiš slike?

Logged
momo PT61
Prijatelj foruma
potporučnik
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2 689


ПЕНЗИОНЕР


« Reply #2 on: January 08, 2011, 04:37:13 pm »

Koristim dva racunara i dva preglednika-Google crome i Firefox.Kod cromea nemam nikakvih problema,a kod FF dogadja se sledece:
-izaberem "reply"
-otvori se prozor-kliknem "aditional options"
-pojavi se "Attach"-razgledaj
-idem do slike-My comp/My doc/My pic/izaberem sliku npr/mig 31
-kliknem "ins,atacment-pojvi se"atacment 1"
-kliknem "post"
-moj post se pojavi tamo gde sam ga poslao,ali umesto slike se pojavi link-My comp/My doccs/.../mog31-a slike nema(na pocetku su me moderatori opominjali da "umesto slike postavljas link") pa odtada koristim samo Crome,a FF(najnovija verzija) koristim samo za surf
Logged
Brok
Administrator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 15 294



WWW
« Reply #3 on: January 09, 2011, 05:48:10 am »

Baš iz Firefoxa pišem, koristim ga pored Opere i u Linuxu i Winows 7, sve se vidi bez problema.

Prva slika gde još uvek radi pop-up windows-a:


* firedox1.jpg (141.29 KB. 1678x1022 - viewed 199 times.)



* firefox2.jpg (134.45 KB. 1680x1000 - viewed 203 times.)


Pogledaj u Google Crome.

Koju najnoviju, Firefox 4 beta 8 ili 3.6.13?

I probaj sve ovo da uradiš iz Fifefoxa ali iz Safe Mode.

Logged
momo PT61
Prijatelj foruma
potporučnik
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2 689


ПЕНЗИОНЕР


« Reply #4 on: January 13, 2011, 07:30:09 pm »

Oprobao sam sve,nakraju sam preinstalirao FF,i posle toga radi odlicno.Najverojatnije bila greska u instalaciji.Inace koristim 3.6.13-mislim se dali je rano da idem na 4 beta?
Logged
Solaris
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10 910



« Reply #5 on: January 13, 2011, 09:17:24 pm »

he he ,tek sam primjeti izbor muzike u zadnjim uputstvima 

poz.
Logged
Brok
Administrator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 15 294



WWW
« Reply #6 on: January 13, 2011, 09:47:16 pm »

Muzička podloga je odlična.

Ne bih te savetovao da ideš još na 4 betu 8, 3.6.13 je bolji izbor za sada.
Logged
trpe grozni
Moderator
kapetan korvete
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6 097



« Reply #7 on: January 13, 2011, 09:50:40 pm »

I imas makedonsku poddrsku za njega.
Problem je samo sto ne mozes koristiti onaj za sada add-on za zumiranje slika koji nam je Bozo pokazao.
Logged
momo PT61
Prijatelj foruma
potporučnik
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2 689


ПЕНЗИОНЕР


« Reply #8 on: January 13, 2011, 10:51:22 pm »

Od pocetka koristim makedonsku verziju-a koristim i ad-o-ins zoom, malopre sam ga opet isprobao!
Logged
trpe grozni
Moderator
kapetan korvete
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6 097



« Reply #9 on: January 14, 2011, 11:05:01 am »

Momo, mislio sam na beta verziju cetvorke. Wink
Logged
momo PT61
Prijatelj foruma
potporučnik
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2 689


ПЕНЗИОНЕР


« Reply #10 on: January 14, 2011, 06:40:17 pm »

Tre,sad je sve jasno!Zato i nisam presao na 4 beta-zadovoljan sam sa sadasnjom,izvrsno me sluzi-a pusticu da proece malo vremena da"4"postane "redovna".
Logged
pierre43
mornar
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2



« Reply #11 on: February 17, 2011, 05:45:04 pm »

Poštovani, sve mi je jasno, samo ne znam gde je any key!!!
NAime, jedva sam našao mesto, gde se pojavljuje prozor sa Additional Options...
Valjda je sad sve u redu, pa će se moja slika Trogira pojaviti u društvu ljubitelja mora i brodova.
Puno vas poydravlja jeda panonski mornar

* Trogir u Splitskoj luci.jpg (316.33 KB. 3088x2088 - viewed 271 times.)

Logged
Bozo13
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 15 651



« Reply #12 on: February 18, 2011, 01:56:19 am »

Dobro nam došao pierre43.

Polako, svi smo mi nekada bili početnici na Palubi, a rezultat tvoga traženja "Additional Options" razveselit če mnoge .

LPB
Logged
Brok
Administrator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 15 294



WWW
« Reply #13 on: August 05, 2011, 09:43:58 am »

U ovoj temi možete bez bojazni i ograničenja da vežbate bilo šta da Vam nije jasno ili da vam ne ide baš od ruke.
Recimo postavljanje youtube klipova, odgovor, odgovor sa citiranjem, postovanje slika itd ...

Evo za početak jednog video prikaza odgovor sa citatom:
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/aDssGQ1f2tY?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Postavljanje slika smo već imali u temi Uputstvo za postovanje slika, šema, skica... na forum, ali neće smetati ni ovde
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/E_yAanXW9_8?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Izvolite, bez bojazni, niko se naučen nije rodio. Smiley
Logged
lord sir giga
desetar
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 132



« Reply #14 on: December 29, 2011, 07:11:13 pm »

sad sam probao da postavim sliku ali mi prijavljuje gresku, tipa
Your attachment couldn't be saved. This might happen because it took too long to upload or the file is bigger than the server will allow.

Please consult your server administrator for more information.
Svaka moja fotografija je oko 2MB pa ono neznam kako se smanjuje velicina, odnosno nikad to nisam radio, a i nemam program za takve stvari.
Tako da ukoliko moze pomoc ili da turam slike preko kofe sta god rekli tako cu odraditi.
Logged
Pages:  [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder

SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.018 seconds with 24 queries.