- Ja nikome neželim niti imam pravo da išta "branim" - daleke bilo, da nastavi sa unošenjem tema vezanih za Dibai airshow 2011 trenutno najvećem svetskom ne samo aerosalonu nego tržištu oružja gde se okuplja najbolje što vredi na svetu i ima svoju ponudu/tražnju.
- Nikako mi nije nije namera - "one men show" ! Ko drugima brani da sami unose nove linkove, vesti ... iz dana u dan ? Niko !
- Naravno da sam pročitao temu sa dužnim poštovanjem vezanu za Rafal. Naknadno se ista pojavljuje ( veliki znak prodaje istog na nebu UAE) i prilagođavam je temi.
- Da sam zaista "želeo" nisko i mizerno da ovo bude "one mane show" već bih ovde stajale makar pune 2. strane. Vreme prolazi a niko da postavi bilo kakav ciljani link vezanu za ovu manifestaciju ( 13.-17-novembra).
- Ko sam ja ikome branim bilo kakvu kreativnost i nadogradnju teme ? Bio to Le Bourget, Fanbororou, RIAT, MAKS, ... pa i DUBAI svi zavređuju pažnju i svaka mada je generalno osmisšljena slično, donosi novosti.
- Već je sada moguće dopuniti temu sa nizom među zbivanja. Svesno
želim i drago mi je da i drugi uzmu učešće ! - Vreme i događaji prolaze brzo, smenjuju se iz dana u dan i traže
samoinicijativu.
- Isto kao što sam sa dužnom pažnjom propratio MAKS-2011 i dao svoje adekvatno učešće, tako i sada pratim Dubai airshow 2011. Postavio sam solidan temelj i svima otvorio širom otvorena vrata u temi. Stvar je svačije samoinicijative, voljnog momenta i generalno želje da nastavi i nadovezuje se dalje.
-
Vrata su širom otvorena !