PALUBA
May 30, 2020, 09:15:00 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
Glavni pokrovitelj foruma Paluba
kompanija
Protexi Group System
http://www.protexigroup.co.rs/
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Pages:  1 ... 256 257 258 259 260 [261] 262 263 264 265 266 ... 290   Go Down
  Print  
Author Topic: Imigrantska kriza  (Read 382875 times)
 
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dreadnought
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Posts: 32 929« Reply #3900 on: December 11, 2019, 02:03:09 pm »Više od 600 migranata iseljeno iz kampa Vučjak, ali se šestorica migranata nisu našli među njima


Više od šest stotina migranata iz kampa Vučjak, kod Bihaća, prevezeno je u Ušivak i Blažuj kod Sarajeva, ali se šestorica migranata nisu našli među njima.

Oni se i dalje nalaze u kampu Vučjak, koji je od jutros zabranjen, a policija novinarima ne dozvoljava da zabeleže ono što je u tom divljem centru ostalo.

Ispred kampa ostala dva migranta, dok su četvorica i dalje u jednom od šatora. Kažu da su tokom noći pokušali preko planine Plješevice da pređu u Hrvatsku, ali nisu uspeli.

Jutros su na Vučjak stigli bager i kamioni koji će ukloniti improvizirane šatore, a zatim preorati zemljište. Blizu 330 migranata jutros oko 5 sati stiglo je i u kasarnu Blažuj kod Sarajeva. Iako se očekivalo da će taj objekat biti spreman za prihvat migranata tek za nekoliko dana, došlo je do promjene plana.

Dodatnih 370 migranata oko ponoći je smešteno u Ušivak. S područja Unsko-sanskog kantona, iz kampa Vučjak ka Kantonu Sarajevo migranti su juče prevezeni sa 14 autobusa. Osam autobusa je oko ponoći pod jakom policijskom pratnjom stiglo u kasarnu Ušivak na području Hadžića, dok je preostalih šest autobusa rano jutros preusmereno u kasarnu Blažuj.

Akcija sprovođenja migranata u Blažuj je urađena bez najave, a meštani ovog naselja za su kazali da nisu očekivali da će autobusi s migrantima doći ovako brzo.

"Prvobitno je rečeno da će svi ići u Ušivak, ali ne i kada, a rano jutros su stigli u Blažuj. Kamioni od jutros dovoze potrebne stvari za opremanje", rekao je Salih Hajdarević, predsednik Mesne zajednice Blažuj.

Poznato je da su se meštani nedavno pobunili nakon informacije da će kasarna biti pretvorena u prihvatni centar za migrante, a čak su najavljivali i blokadu puta koja vodi prema objektu. Opštinska vlast je poručila da zahteva od kantona i države da osigura bezbednost lokalnog stanovništva i njihove imovine.

Nadležne službe u kasarni u Blažuju rade na opremanju objekta s obzirom na to da se dovoze dodatni kontejneri koje će koristiti više od tri stotine osoba. Prema rečima meštana upitno je i redovno snabdevanje vodom, kao i kanalizacija. Kažu da su radnici Vodovoda juče tražili da se kasarna priključi na vodovodne cevi, dok je proteklih dana tražen način spajanja kanalizacije u lokalni potok.

"Vojska je imala posebnu vodu. To je bio jedan zidani rezervoar iz kojeg je voda išla ispod podvožnjaka u kasarnu. O tome ViK nije bio obavešten i to smo im juče pokušali da objasnimo. Kanalizacija ne postoji, jer su vojnici imali septičku jamu", rekla je jedna meštanka.

Većina migranata su Pakistanci kojima je krajnji cilj odlazak u Italiju, ali su spremni da prezime u Blažuju, pa da na proleće krenu ka EU.

izvor
Logged
Dreadnought
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Posts: 32 929« Reply #3901 on: December 11, 2019, 07:26:19 pm »"Učinite sve kako bi se zatvorila granica sa Srbijom i Crnom Gorom"


Premijer Unsko-sanskog kantona Mustafa Ružnić izjavio je da su uspešno izmešteni migranti s lokacije Vučjak kod Bihaća.

"Uspešno je okončana akcija izmeštanja migranata. Pojedini mediji upotrebili su reč 'deportacija', koja ne stoji", naveo je Ružnić na konferenciji za novinare.

On je pozvao državne vlasti da učine sve kako bi se zatvorila istočna granica BiH, sa Srbijom i Crnom Gorom, da bi se sprečio ilegalni ulazak migranata u zemlju. Premijer USK-a je pozvao i premijera Federacije BiH da ukine liniju voza od Sarajeva do Bihaća.

Iz improvizovanog izbegličkog kampa Vučjak kod Bihaća sinoć je izmešteno oko 700 migranata.

Oni su autobusima prevezeni za Sarajevo.

Jedan deo njih je smešten u kasarnu Ušivak kod Hadžića, dok je oko 330 migranata premešteno u kasarnu u Blažuju.

U kasarni Blažuj tek se radi na opremanju, a prema pisanju sarajevskih medija, oko kasarne je desetine migranata koji šetaju po krugu, dok jedna grupa njih igra kriket.

Osman Džuderija, predsednik mesnog odbora Blažuja, izjavio je za portal Radio Sarajevo da meštani strahuju zbog novonastale situacije.

On je rekao da su od nadležnih institucija imali obećanja da će migranti biti pod kontrolom, ali da to već nije slučaj, s obzirom na to da izlaze iz kasarne i ima ih po celom naselju.

Džuderija je istakao da od jutros migranata ima i u blizini škola.

"Imali smo obećanja da će ovde biti obezbeđenje, da će se osiguravati škola, da se migranti neće moći kretati Blažujom, ali nigde nikoga nema. Migranti su kod škole, na autobuskoj stanici, na pumpi... Narod je ogorčen, od jutros sam imao više od stotinu poziva, narod traži da se blokira cesta", kazao je on.

Kamp Vučjak kod Bihaća, odakle su migranti izmešteni, danas je prazan i tu su bageri koji će poravnati teren nakon što se uklone šatori i izvrši dezinfekcija.

U kampu se jutros pojavilo šest migranata, koji su tokom noći preko Plješevice pokušali da uđu u Hrvatsku.

Oni očekuju da će biti deportovani za Sarajevo.

izvor
Logged
Dreadnought
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Posts: 32 929« Reply #3902 on: December 11, 2019, 07:27:40 pm »Nigerijski studenti: Plašimo se Hrvatske policije, tamo se vraćamo samo u pratnji UN


Nigerijski studenti koji su deportovani iz Hrvatske u BiH, jer je policija mislila da su migranti, zamolila su vlasti u BiH da im omoguće povratak kući.

Oni su inače igrači stonog tenisa.  Wink

Studenti Abia Učena Aleksando i Ebo Kenet Činedu su u intervjuu za britanski Gardijan rekli da su bili "žrtve nepravde" i da je glavni razlog zbog kojeg su prebačeni u BiH taj što imaju crnu boju kože.

"Govorimo istinu i imamo dokaz za to", rekao je Činedu u razgovoru koji je obavio telefonom iz imigracionog centra u Sarajevu gde su smešteni.

Studenti su rekli da će se vratiti u Hrvatsku samo uz jedan uslov - da budu u pratnji pripadnika UN.

"Plašimo se hrvatske policije nakon onoga što su nam učinili. Želimo da se vratimo u Nigeriju. Molim vas pomozite nam, vratite nas odmah kući", rekao je Činedu.

Dvojica studenata, obojica stari 18 godina studiraju na Saveznom univerzitetu tehnologije u Nigeriji, a u Hrvatsku su ušli sa redovnim vizama 12. novembra kako bi učestvovali na petom svetskom univerzitetskom šampionatu kojhi se ove godine održavao Puli.

Nakon takmičenja otišli su u Zagreb odakle je trebalo da odlete u Lagos 18. novembra, međutim noć pre odlaska izašli su iz hotela kako bi prošetali Zagrebom i tada ih je zaustavila policija kojoj nisu uspeli da objasne da su im pasoši u hotelu i da imaju vize.

Policijski službenici su ih navodno zamenili za migrante bez dokumenata, a potom ih smestili u kombi i prebacili na granicu sa BiH, gde su hrvatske vlasti već okupile grupu migranata koji su presretnuti u pokušaju da pređu hrvatsku granicu.

"Tu su bili ljudi iz Pakistana. Oni su uhvaćeni u pokušaju ilegalnog prelaska granice. Policija nam je onda naredila da krenemo kroz šumu. Odbio sam i zamolio još jednom da provere naš status, ali nisu slušali. Udarili su me u leđa i rekli da će pucati ako ne krenem", rekao je Činedu.

Učena i Činedu su deportovani u BiH u kamp u Velikoj Kladuši gde se nalazi hiljadu migranata naguranih u šatore bez vode i grejanja, na temperaturama od minus dva.

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić rekao je da su studenti žrtve ilegalnog ponašanja hrvatske strane.

"Očito je da ih je hrvatska policija prisilno prebacila", rekao je on.

Hrvatska policija saopštila je da nisu učinili ništa pogrešno i izrazila sumnju u namere studenata aludirajući da oni lažu.

Kako je policija navela, bilo je pokušaja Nigerijaca koji su uvčestvovali u takmičenjima i koji su pokušali da pređu granicu sa Slovenijom.

"To nije tačno. U Hrvatskoj smo boravili legalno. Naše vize su bile važeće do 3. decembra. Da smo hteli da tražimo azil uradili bismo to, jer smo imali uredne vize", rekao je Činedu.

Da bi ispoštovali procedure, bh. vlasti bi trebali vratiti Nigerijce u Hrvatsku.

"Očito je da oni posjeduju vize za Hrvatsku, da su u BiH ilegalno", kazao je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

Ali, studenti kažu da su voljni vratiti se u Hrvatsku samo pod jednim uslovom.

"Ako nas vrate u Hrvatsku, hoćemo UN-ovu pratnju. Ne idemo u Hrvatsku bez pratnje UN-a. Plašimo se hrvatske policije nakon onog što su nam uradili", rekli su.

"Želimo nazad u Nigeriju. Molimo vas, pošaljite nas kući smjesta", dodao je Chinedu.

U međuvremenu, vlasti u Sarajevu rade na slučaju, a boravak Nigerijaca u BiH je u tehničkom smislu nelegalan jer njihova viza važi samo u Hrvatskoj, a u međuvremenu je istekla.

"Poštujući sve pravne procedure moramo najpre da ih vratimo u Hrvatsku", rekao je Mektić.

Studenti su rekli da će se vratiti u Hrvatsku samo uz jedan uslov - da budu u pratnji pripadnika UN.

"Plašimo se hrvatske policije nakon onoga što su nam učinili. Želimo da se vratimo u Nigeriju. Molim vas pomozite nam, vratite nas odmah kući", rekao je Činedu.

izvor
Logged
Dreadnought
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Posts: 32 929« Reply #3903 on: December 11, 2019, 07:30:23 pm »Mektić potvrdio: BiH će vratiti studente u NigerijuDvojicu nigerijskih studenata Abiju Ućenu Aleksandra i Eboha Keneta Činedu vlasti BiH vratiće u zemlju porekla - Nigeriju.

To je potvrdio ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić, uz objašnjenje da je to njihova želja, ali i da ih je strah od povratka u Hrvatsku.

"Oni su pristali da uđu u tzv. AVR program dobrovoljnog povratka, uz njihovu saglasnost mi ih možemo vratiti u njihovu zemlju porekla, a da ih ne izlažemo dodatnim procedurama, readmisijama itd.", kazao je Mektić za N1.

On je pojasnio da nije iskorišćena mogućnost readmisije, odnosno povratka u zemlju u kojoj je imigrant boravio pre ulaska u BiH, a koju Bosni i Hercegovini, u ovakvim slučajevima, garantuje sporazum potpisan s Hrvatskom.

"Oni su iskazali veliku bojazan i strah od povratka u Hrvatsku, da bi tamo mogli biti dodatno maltretirani i da se jednostavno boje za svoj vlastiti život", rekao je Mektić.

Mektić je dodao i da dva nigerijska studenta nisu tražila azil u BiH, i još jednom naglasio da će vlasti BiH omogućiti njihov povratak u Nigeriju.

izvor
Logged
Dreadnought
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Posts: 32 929« Reply #3904 on: December 12, 2019, 12:52:21 pm »Senegalska policija presrela migrante


Senegalska policija je nedaleko od Dakara presrela brod sa 30 senegalskih i gambijskih migranata koji su išli ka Španiji, rečeno je iz policije.

Brod je isplovio iz Gambije, koju Senegal u potpunosti okružuje, ali nije rečeno kada.

Prema navodima policije, u brodu je bilo 20 Gambijaca i 10 Senegalaca.

Od početka decembra je bilo više pokušaja migranata da stignu do španskih Kanarskih ostrva. Jedan brod sa skoro 200 ljudi je potonuo 4. decembra, kada se udavilo najmanje 62 migranata.

Dva dana kasnije su mauritanske vlasti zaustavile brod na kom je bilo 192 migranta uz Gambije

izvor
Logged
Dreadnought
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Posts: 32 929« Reply #3905 on: December 13, 2019, 09:02:38 am »Razbijena grupa koja je krijumačaila migrante - plaćali 6.000 evra za putovanje od 12 sati


Organi reda iz Grčke i Italije, uz podršku Evropola i Evrodžasta, razbili su veliku organizovanu kriminalnu grupu koja je krijumčarila migrante.

Kako se navodi, migranti su krijumčareni čamcima preko Jadranskog mora.

Kako je saopštio Evropol, oko 150 migranata, među kojima je bilo i dece, krijumčarena su u nesigurnim i pretrpanim čamcima.

Na dan akcije, organi reda izvršili su 13 pretresa kuća i uhapsili osam lica grčkog, italijanskog i bliskoistočnog porekla za koje se sumnja da su članovi kriminalne mreže.

Istraga još traje u obe zemlje.

Sumnja se da je organizovana kriminalna grupa, aktivna od 2018. godine, krijumčarila oko 150 migranata sa zapada Grčke preko Krfskog moreuza do južne italijanske obale izmedu Otranta i Lečea.

Migranti su plaćali i do 6.000 evra za putovanje koje je trajalo oko 12 sati čamcima, nekada dugim samo 10 metara.

Deca mlađa od 13 godina krijumčarena su među migrantima.

Evropol je podržao ovu složenu prekograničnu istragu raspoređivanjem stručnjaka iz svog Evropskog centra za krijumčarenje migranata.

izvor
Logged
Dreadnought
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Posts: 32 929« Reply #3906 on: December 13, 2019, 12:41:00 pm »Migranti napali i opljačkali učenika u Sarajevu


Trojica migranata na sarajevskoj Ilidži napala su učenika srednje škole i otela mu novčanik.

Učenika srednje škole u Sarajevu E. M. napale su tri osobe, a policija je izašla na mesto događaja i napravila zapisnik o incidentu, preneo je portal Klix.ba.

Kako je rekao napadnuti srednjoškolac napad se desio prilikom njegovog povratka u dom.

"Na povratku u dom u kojem stanujem, na Ilidži su me napala trojica migranata, od kojih su dvojica imala nož. Uzeli su mi novčanik i nakon dvadeset metara su ga bacili, kad su izvadili nešto novca što sam imao", kazao je E. M.

Razlog zbog kojeg se javio, kaže, nije novac, već je želeo da upozori ljude na opasnost u kojoj se mogu naći.

"Spremni su na sve. Danas su napali mene, sutra će nekog drugog", kazao je E.M.

izvor
Logged
Dreadnought
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Posts: 32 929« Reply #3907 on: December 13, 2019, 03:59:45 pm »Grčka obalska straža spasla 125 migranata iz moraGrčka obalska straža spasla je iz mora 125 migranata i izbeglica u poslednja 24 sata, saopštile su vlasti.

Kako se navodi, migranti su nađeni u regionima Aleksandropolis, Lezbos i Kos.

Takođe, još oko 247 migranata je raspoređeno na pet grčkih ostrva, ali se ne navode detalji, prenosi agencija ANA.

izvor
Logged
Dreadnought
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Posts: 32 929« Reply #3908 on: December 14, 2019, 05:31:37 pm »UN zabrinute zbog opasnosti od zatvaranja migranata u Grčkoj


Radna grupa UN koja razmatra problem arbitrarnog pritvaranja, zabrinuta je posle nedavnog usvajanja zakona kojim se pooštravaju uslovi davanja azila u Grčkoj.

Zbog te izmene, smatraju stručnjaci, postoji rizik da se u Grčkoj "ugrozi princip izuzeća tražilace azila od pritvora".

Ta grupa je pozvala grčke vlasti da "odmah obustave praksu vraćanja migranata koji ilegalno pređu reku Marica (Evros)", na kopnenoj granici s Turskom.

Po navodima te grupe UN, migranti koji dolaze preko reke upućeni su u zatvorene centre gde su izuzetno loši uslovi, i potom se vraćaju u susednu Tursku bez mogućnosti da u Grčkoj traže međunarodnu zaštitu.

Stručnjaci su takođe osudili "neopravdani" pritvor maloletnika bez pratnje kao i dece "zbog grešaka u proceduri", izjavio je Li Tumi, član te radne grupe UN na konferenciji za novinare u petak u Atini.

Novi zakon o azilu mogao bi da dovede do uvođenja restriktivnijih procedura koje mogu da kompromituju zakonski princip da se pritvor migranata određuju jedino u izuzetnim situacijama.

Grčka vlada je nedavno usvojila strože mere za migrante od pooštravanja uslova za davanje azila do projekta formiranja zatvorenih centara na ostrvima, kao i lišavanja pristupa zdravstvenim uslugama.

izvor
Logged
ssekir75
poručnik fregate
*
Offline Offline

Posts: 4 036


« Reply #3909 on: December 15, 2019, 11:52:51 pm »

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/preminuo-policajac-iz-igala-migranti-mu-pucali-u-glavu-u-policijskom-vozilu/?fbclid=IwAR23IROhn71OeG913WexDIasgtr6UcmGJqw7l6zq1cSDWweRHBK_sHj3-78#.XfaovDV3Nyw.facebook

да ли је ово тачно?
Logged
MOTORISTA
Writer Palube
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Online Online

Gender: Male
Posts: 36 217« Reply #3910 on: December 16, 2019, 07:46:48 am »

Lekari su se satima borili za njegov život i nisu uspeli: Ovo je Milutin Leković, ubijeni policajac iz Igala
Novosti online   15. decembar 2019.

Službenik granične policije Milutin Leković (41), koji je danas tokom radnog zadatka ranjen u Igalu, preminuo je u Specijalnoj bolnici u Risnu.


* 01a.jpg (67.78 KB. 620x680 - viewed 8 times.)


Policajac je pogođen u glavu hicem iz pištolja koji je, kako se sumnja, sa zadnjeg sedišta policijskog automobila ispalio kosovski državljanin kog je Leković priveo. Ovaj kosovski državljanin, zajedno sa još dve osobe, privođen je jer nije imao identifikaciona dokumenta.

“Danas oko 14,45 časova u ulici Sava Ilića u Igalu, prilikom privođenja tri osobe koje nisu kod sebe imale lična dokumenta, jedno od lica iz svog pištolja je ispalilo hitac u policijskog službenika M.L. Napadači, dve muške i jedna ženska osoba su se nakon napada dali u bekstvo u nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz Uprave policije. Leković je nakon ranjavanja prebačen u risansku bolnicu, gde su mu se lekari borili za život, ali je, nažalost, nakon nekoliko sati preminuo.

Policija je odmah blokirala grad u potrazi za napadačima, koje je uhapsila oko 17 časova na području Sutorine. Prilikom hapšenja, ponovo je došlo do pucnjave, kada je napadač na Lekovića, zapucao na njegove kolege.

“Muškarac starosti oko 45 godina je potegao pištolj i uperio ga u policijske službenike izgovarajući pritom preteće riječi. Tada je došlo do razmene vatre u kojoj je napadač od strane policijskih službenika pogođen iz vatrenog oružja i onesposobljen, dok su druga dva lica, muškarac starosti oko 50 godina i ženska osoba starosti oko 70 godina takođe savladani”, navode u Upravi policije. Policija ima podatke o mogućem identitetu osumnjičenih osoba, a u toku su aktivnosti na potvrđivanju tih saznanja sa partnerskim službama. Policija zahvaljuje svim građanima Herceg Novog koji su svojim pozivima davali blagovremene i tačne informacije o napadačima i njihovom pravcu bekstava.

“Uprava policije izražava ogorčenost zbog tragične smrti našeg kolege i sa pažnjom će pratiti dalji tok razvoj događaja u krivičnom procesuiranja osumnjičenih”, navode u Upravi policije.

Izvor: www.novosti.rs

Logged
Dreadnought
Global Moderator
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Posts: 32 929« Reply #3911 on: December 16, 2019, 05:14:21 pm »Grčka vlada postavlja bodljikavu žicu i uvodi mešovite patrole vojske i policije


Grčka vlada je počela da postavlja bodljikavu žicu i da uvodi mešovite patrole vojske i policije na grčko-turkoj granici, u blizini Evrosa.

To je samo deo mera za suočavanje s novim talasom izbeglica i migranata koji ilegalno pokušavaju da uđu u zemlju, prenosi grčki list Katimerini.

Raspoređivanje novih 400 pripadnika grčke vojske i policije na granici s Turskom je već počelo, rekao je ministar za civilnu zaštitu Grčke Mikalis Hrisohoidis.

Kako navodi list, pojačane mere će biti uvedene i na auto-putu od Evrosa do Soluna zbog pronalaženja i hapšenja onih koji budu uspeli da ilegalno pređu grčko-tursku granicu.

U okviru plana grčke vlade za suočavanje s problemom izbeglica i migranata, zamenik ministra za nacionalnu odbranu Grčke Alkivijadis Stefanis posetio je Evros, gde se susreo s komandirima lokalne policije, a takođe posetio je i kopnenu graničnu liniju između Turske i Grčke.

U međuvremenu, Grčka obalska straža spasla je 86 migranata iz mora u blizini grada Aleksandropolisa i ostrva Lezbosa, saopštile su grčke vlasti.

Spasioci su izvukli iz mora 86 migranata u dve odvojene akcije koje su sprovedene u poslednja 24 sata. Agencija ANA prenosi da je najpre spaseno 37 ljudi kod luke Aleksandropololis, a potom 49 kod ostrva Lezbos.

Istovremeno, 157 migranata i izbeglica je stiglo na istočna egejska ostrva, najbliža Turskoj.

izvor
Logged
lovac
Stručni saradnik za brodska oružja i sisteme
kapetan korvete
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6 746


« Reply #3912 on: December 16, 2019, 06:39:48 pm »

Lekari su se satima borili za njegov život i nisu uspeli: Ovo je Milutin Leković, ubijeni policajac iz Igala
Novosti online   15. decembar 2019.

Službenik granične policije Milutin Leković (41), koji je danas tokom radnog zadatka ranjen u Igalu, preminuo je u Specijalnoj bolnici u Risnu.


Nisu ga ubili migranti već kriminalci iz Albanije, koji su naoružani hteli preći iz CG u Hr.

Pokoj mu duši.
Čovek je poginuo na dužnosti, očito zbog svoje nepažnje, i neadekvatnog postupanja policije. Loša procena situacije!

Nigde ne piše u vestima, ali je svakom jasno da policija nije poduzela sve potrebne mere, kada su sprovodili trojicu albanaca uhvaćenih na granici.
Nesretni Leković ih je vozio sam, potrpao na zadnje sedište policijskog auta, bez da su ih pre sprovođenja detaljno pretresli. Da su to uradili pronašli bi pištolj, i u tom slučaju ih ne bi Leković sam prevozio, neobezbeđene, nevezane.

No, kasno je posle događaja biti pametan!
Logged
Solaris
kapetan bojnog broda
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 11 402


# proće i ovo


« Reply #3913 on: December 16, 2019, 07:03:10 pm »

Ovo će postati sve veći problem.
Teško je razlikovati "migranta" od običnog kriminalca.
A ovi će sve više koristiti situaciju.  Tongue

Sućut obitelji.

poz.
Logged
torpedo011
poručnik fregate
*
Offline Offline

Posts: 4 440« Reply #3914 on: December 16, 2019, 09:33:59 pm »

Нема разлике. Свако ко је починио КД је крив и за то мора да одговара био он мигрант или мафијаш из Албаније.
Logged
Pages:  1 ... 256 257 258 259 260 [261] 262 263 264 265 266 ... 290   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder

SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.026 seconds with 24 queries.