PALUBA

Vesti => Ostale vesti => Topic started by: Boro Prodanic on April 19, 2024, 07:53:09 pmTitle: Berbok: Nemačka ne može da prihvati da Kina uspostavlja bliže odnose sa Rusijom
Post by: Boro Prodanic on April 19, 2024, 07:53:09 pm
B.P: zamisli, Nemačka ne može da prihvati... kao da Kina i Rusija pitaju Nemačku šta može da prihvati a šta ne. Da li se Analena upitala kako nemački narod prihvata ministarku spoljnih poslova koja ne zna koliko puni krug ima stepeni? Nije.

Berbok: Nemačka ne može da prihvati da Kina uspostavlja bliže odnose sa Rusijom

Berlin – Nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok izjavila je danas da Nemačka ne može da prihvati da Kina uspostavlja sve bliže odnose sa Rusijom koja, kako je navela, vodi nelegalni rat protiv Ukrajine.

„Ukoliko Kina otvoreno nastavi da uspostavlja sve snažnije partnerstvo sa Rusijom koja vodi nelegalni rat protiv Ukrajine, ... mi to ne možemo da prihvatimo”, rekla je Berbok posle sastanka šefova diplomatije G7 na Kapriju u Italiji.

Berbok je pozvala Kinu da iskoristi svoj uticaj na ruskog predsednika Vladimira Putina da obustavi napad na Ukrajinu, preneo je Rojters, javlja Tanjug.

Ministri inostranih poslova G7 saopštili su, posle trodnevnog sastanka na Kapriju, da su odlučni da „pojačaju kapacitete ukrajinske protivvazdušne odbrane kako bi spasili živote i zaštitili ključnu infrastrukturu”. Ukrajina je bila među glavnim temama sastanka na Kapriju.

Izvor (https://www.politika.rs/scc/clanak/610335/Berbok-Nemacka-ne-moze-da-prihvati-da-Kina-uspostavlja-blize-odnose-sa-Rusijom)


Title: RE: Berbok: Nemačka ne može da prihvati da Kina uspostavlja bliže odnose sa Rusijom
Post by: TNT024 on April 20, 2024, 08:47:34 am
Pozdrav Boro (izvini na ti), ali svaki tvoj komentar me oduševi, skoro 100% podržavam sve što napišeš.

Mene su kao klinca učili da nije bitno šta kaže, već ko kaže.

Ovaj lik u ženskom obliku bolje da ćuti, jer sve što kaže samo pokazuje njenu ograničenost. (Glupost se ne vidi ali se čuje.)

Ko njih pita, šta se njima sviđa, a šta ne. Zašto su tako destruktivni prema sebi.

Sve me ovo asocira na ono iz JNA:

Ko o čemu:
Kurva o poštenju;
Vojnik o skraćenju i
Oficir o unapređenju.
Title: Re: Berbok: Nemačka ne može da prihvati da Kina uspostavlja bliže odnose sa Rusijom
Post by: Boro Prodanic on April 20, 2024, 10:13:49 am
Pozdrav Boro (izvini na ti), ali svaki tvoj komentar me oduševi, skoro 100% podržavam sve što napišeš.


Na Palubi smo svi na ti, dakle nema izvinjavanja. Hvala za ovo što si napisao. Često se uzdržavam od komentara dok se malo ne smirim, da ono što napišem ne bude nepristojno.

Za ovu ženu, izgleda da je još uvek u dedinom fazonu (Treći Rajh) pa misli da je Nemačka jednako važna kao nekad. Na žalost, Nemačka već dugo nije suverena država a sad je postala i kolonija, jer kad Bajden preti da će uništiti Severni tok 1 i 2 pre dve godine, Šolc stoji pored njega i ćuti?! Sad cenu plaćaju naravno obični građani...