Pozdrav svima!
Napred molim vas da mi oprostite govorni greški, ne baš dobro znam jezik i dugo nisam imao praksi.
Mi sviđa se vaš forum — on je interesantan i informativan. Čovek koji volit svoju domovinu ovo je normalan čovek i svugda osećeš izvesnu simpatiju za njega, pa ako on dobro zna svoju istoriju onda on uživaje poštovanje.
Istorija Crna Gore je nekad bio blisko povezana s Rusijom, zbog toga poteće prirodni interes rusov za crnogorsku istoriju. Na Google+ ima nekoliko društve ljubiteli Crna Gore. Taj link, šta ja sam naveo gore, dovodi do blogu jednog od članova takve društva (Черногория). Ovo je
direktan link za njegov blog o Crna Gore. Ovo nije moj blog makar autor zove se takođe Dmitry
. Moj imenjak skrupulozno proučaje, na primer, objekati koji su opisani u knjizi «Fortifikacioni sistem Воке Kotorske austrougarskog perioda». Usput, nije mogao naći
for Presjeka.
Ja sam bio u Crna Gore samo jedan put, putovao autom, pokušao sam da vidim što je moguće više. Ali videti još nije znati… Crna Gora ima slavnu istoriju koja zasluživa da ju znati i ponositi se zbog nje.
Osim toga, ovo je ljep kraj. Čuvajte domovinu.
Sve naibolje!