Ljudi, taj zatvarač neko treba da izvadi. Neko treba da popuni OT. Neko treba da podigne polopac motora, popravi gusjenicu. Izvadi sjedište komandira, sjedište vozača, akumulatora iz tenka. Da ne govorim o načinu vađenja akumulatora ako su počeli da cure. Ako neko ne može da uradi te i ostale radnje bio muško ili žensko nije mu tu mjesto. Malo koje muško može da rastavi i sastavi udarnu iglu na zatvaraču topa M84. Treba znanje i snaga. Ako se ne uspije sastavljanje udarne igle iz prvog puta za sva kasnija sastavljanja gubi se snaga i sve je manja vjerovatnoća da će se udarna igla postaviti na svoje mjesto. Treba savladati oprugu napinjanja igle.
Nagledao sam se svega. Viđao sam gospođice koje mole druge vozača da im upale tenk.
Vi možeta da pišete o ovome koliko želite. Ali molim da o ovome ( o gospođicama) pišu samo oni koji su viđali gospođe i gospođice u tenku.
Kad ovo pišem, ne mogu a da se ne sjetim, gospođe Vesne S. iz TRZ Čačak. Zaslužila je svo moje poštovanje. Dok je radila u TRZ Čačak u Srbiji nije bilo rashodovanih tenkova M84. Otišla je u drugu firmu u Čačku. Bolji uslovi, bolja plata, a odmah je i dobila stan. Mogla je zamjeniti udarnu iglu. Sada u Srbiji ima rashodovanih tenkova M84. Ne znaju ih popraviti. Možda ću biti malo indiskretan, ali Vesna je bila moj najveći obožavaoc. Znala je satima i satima da sluša moja predavanja i objašnjavanja o svakom sklopu i načinu rada pojedinih uređaja u tenku. Znala je preči stotine kilometara ako je saznala da sam negdje blizu, u Srbiji.
Zajedno smo dobili Veliku plaketu za zasluge...
Usput moram i reći da je znala staviti udarnu iglu, a i da je išla redovno na bodi bilding.
Molim, bez ikakvih komentara o njoj. Svo poštovanje.
Pozdrav
Vlado