...očekuju da im se prvo isporuči onih čuvenih 650 komada.
Ups kolega, mislim da vam se ovdje potkrala greška. 650 kom. je ipak "mrvu" previše. Točnije, vjerojatno je 0 viška. Vjerojatnije je da se radi o 65 komada.
Ako je ovo zbilja komentar Kuvajćana, onda je mislim sve rečeno. Ljudi očekuju da im se isporuče nedostajući tenkovi. Nisam siguran, ali pretpostavljam da to očekuju jer su ih prethodno platili. Pitanje je kome ? SFRJ ? SDPR-u ? Najvjerojatnije nekome sa tih "adresa". Teško da je lova otišla negdje drugdje.
SFRJ odavno više ne postoji. Ako je ta lova završila na nekom državnom računu, onda je možda i predmet sukcesije.
Ako je to bilo plaćeno SDPR-u, vjerojatno je tu lovu odavno "popapala maca". Znači, opet ništa. A ljudi očekuju isporuku tenkova.
Jedini koji bi realno mogao isporučiti te novoproizvedene tenkove je "ĐĐ". Sumnjam da bi se upuštali u proizvodnju tenkova, a da ništa na njima ne zarade. Pa nisu humanitarna organizacija. Znači, proizvodnju tih nedostajućih tenkova za Kuvajt netko bi trebao platiti "Đuri", a da to nisu Kuvajćani. Tko ?
Realno gledajući, možda je bolje ne čačkati ovu (kuvajtsku) "mečku"... Iako, novinari i "bombastični" naslovi, pa još sada u "sezoni kiselih krastavaca"... Mislim da to sve govori.