Tamo piše, Primeri
grobo in toplotno obdelanih cevi. Dakle, može biti za top 2A46, 125 mm. Sa ove kote 105 idu na kotu 125 mm
Dobar im je crtež. Oni prodaju neobrađen top. samo iskovan i djelimično obrađen.
Koliko se zrakov SUV razlikuje od orginalnog Boforsovog
Zrak je pravio nišanske sprave. Nije pravio sisteme upravljanja vartom za tenkove. Pravio je za neke druge borbene sisteme, ali ne za tenkove.
Ako si mislio na razlike između SUV Bofors i SUV M84, ima tu velikih razlika. Jako malo dijelova međusobno zamjenjivo, ali dosta slično
Vidim Vlado po hr sajtovima se ekipa nacisto uzbunila ovim tvojim odgovorom.
Vise im ne odgovara tvoje misljenje sada kad si i njihovu stranu zakacio sa istinom.
Defekacija uveliko traje tako da se odavno nisam ovoliko nasmejao.

Daj link prema tim sajtovima. Samo sam iznio svoje mišljenje o objavljenom tekstu u HR novinama, kao što iznesem svoje mišljenje kad vidim nešto u VJ ili u TRZ Čačak. Ni ljubavi ni mržnje. Poštovanje imam prema obe strane. Trudim se biti što objektivniji.
Što se tiče ovoga teksta koji je napisao S.Palestinac, sjećam se kad se Slovenija odcijepila, bio sam u Direkciji projekta Kapela. U Beogradu. I raspisan je tender za izradu kupole tenka M84. Javili se iz nekoliko zemalja. Poljaci su bili najbolji sa ponudom. Nakon toga su iz Željezare Ravne ponudili upola manju cijenu nego kad su radili za SFRJ. Samo da ostanu u poslu.
Privrednicima je do posla, a političarima da prave probleme.
Pozdrav
Vlado