Koliko ce trajati osavremenjavanje kompletnog kontigenta tenkova nije toliko vazno koliko je vazno osposobljavanje industrije da isto uradi. I da uradi isto sa ostalim vozilima za koje je to potrebno. Kao i sta ce sve to otvoriti za tu istu industriju u buducnosti.
Drugo sto vecina vas uzima je broj jedinica tehnike, i onda pricate o isplativosti. Pri tome ne shvatate da se nesto razvijeno za jedno sredstvo vrlo lako primenjuje i za drugo, sa odgovarajucim izmenama ili bez njih. Pa je tako softver i hardver napravljen za Noru doveo do kreiranja paketa za Gvozdike uz odgovarajuce izmene. To je najprostiji primer, a mogao bi da navedem dosta njih. Onda vise ne govorimo o brojevima vezanim za pojedinacno sredstvo, vec za celu gamu sredstava koja ce koristiti iste ili srodne komponente za istu namenu. Odjednom broj jedinica tehnike nije ni priblizno isti onome sa kojim ste vi u pocetku racunali.
Koje industrije, pogon u Plani i Cacku je industrija za tebe? Bivsa SFRJ je sa svojim kapacitetima koje je razvijala cetrdeset i pet godina dosla na nivo da uspesno modernizuje ruski tenk T-72, a Srbija u kojoj ta industrija ne postoji moze da uspesno modernizuje isti taj tenk na tamo neki nivo?!
Sta smo mi to razvili od nule za bilo koje sredstvo? Sve sto imamo smo kupili, proizvodili licencno, pa usavrsavali uz teske muke i velika kasnjenja.
Ljudi Miodraze, nemamo dovoljno ljudi Tetejac da modernizujemo, a ne tenk. Glupo je da ti oduzimam vreme i ti meni, ali ovo sto ti pricas, ja tu demagogiju pamtim (pratim) evo trideset godina, a na tome se pojedinci obogatise, drzava ostaje bez vojske, a vojska bez sredstava i ljudi, a ti samo razvijaj, pa kada zagrmi, kako ovo nije kao sto je cika pricao na televiziji, e pa zbog takvih nije.
Vrati Rusima Pancir i ove H145M neka ti ih Miloradovic razvija, pa znas sta sve ima da se nauci na tom poslu, podigne tuki i buzuki, ovo i ono, a gadjao bi i leteo na njima znas kada?! Naravno uz cuveno do „kraja naredne godine”, to je prva faza. Druga ce da bude „intezivna”.
Ništa od toga što si naveo nije industrija za mene.
Za mene je industrija bila EI Niš dok je radila u punom kapacitetu, i imala 25000 radnika. Za mene je industrija bila MIN Niš, dok je imala oko 15000 radnika i radila u punom kapacitetu. Za mene je industrija bio 14.-ti Oktobar, dok je radio u punom kapacitetu. Za mene su industrija bili IMT i IMR dok su radili u punom kapacitetu.
Ali, ja nisam uništio ni jedan od tih holdinga. Ja ih nisam sveo na ono što su danas, za one koji postoje. Ili za njihove delove koji su preživeli i rade danas (lista je mala ali odabrana).
Praktično je sve što danas živi kao industrija ove zemlje (pri tome u to ne računam šrafciger fabrike poput Leonija, Jure, itd) je u vojnoj industriji (na žalost, ja bih voleo da je drugačije).
Ali, mi možemo da uradimo dve stvari.
Jedna je da zatvorimo i to što je jedva preživelo, i da sve uvozimo. Od kojih para, ne znam, jer smo sve rasprodali, ostaje još voda, zemlja i deo rudnih bogatstava, jer smo dobar deo i toga prodali.
Druga je da pokušamo da prikupimo delove giganata koji su preživeli, da ih integrišemo kroz vojni sektor, i pokušamo da nešto uradimo.
Izvini što sam ja više za ovo drugo.
Ja mogu sledećih dvadeset godina da jadikujem i pišem šta se i kako desilo, i kako smo došli u u situaciju u kojoj smo. Ili mogu da konstatujem da smo tu gde jesmo, i da vidim gde bi trebali da budemo, i da radim na tome da do tog cilja i stignemo.
Opet, izvini što sam ja više za ovo drugo nego prvo.
Izvini što te uznemiravam, što ti dižem pritisak.
Što se tiče panela komandira, kako niste umesto genijalnog rešenja bušenja kućišta da bi voda oticala došli na rešenje da isti kabel preko koga se voda sliva u panel uvedete u panel odozdo?. Pa bi voda sama okapala na pod tenka, a panel bi ostao suv?
Eto čisto kao ideja, za taj neverovatno složen problem.
Ajd u zdravlje.