E Bar tako je u teoriji, znam ja, da svaki praktični problem ima još mnogo podproblema, no već u startu mi je jasno, da je problem još mnogo veći. Glavni koordinator (nominalno vođa projekta) je bio VTI, ali je to radio nekom glupom logikom, pa je tako podizvođačima bilo prepušteno da se sami snalaze i dogovaraju o parametrima.
Već sam napisao da oni koji se informišu iz ovakvi foruma stiču iskrivljenu sliku. Dugo je vremena prošlo to je bio složen projekat a nosioci njegovo osvajanja su bili stručnjaci sa iskustvom oni danas imaju oko 70 god i više a neki nisu ni živi. Nisam primetio da neko od takvi aktera piše na ovakvim forumima tu i tamo pronalazio sam njihove članke u nekim ozbiljnijim časopisima.
Ovo je bio Vojni program pa su i civilne firme (njihovi delovi) koje su radile te poslove bile pokrivene i kontrolisane od strane stručnih vojni lica.
U toku osvajanja programa 81-85 za sve nas je to bilo novo vojna lica su imala svakako više informacija o tome ali svi smo zajedno odgovorno radili
na njemu.
VTI je takođe od početka formirao svoju grupu stučnjaka po raznim specijalnostima koji su zajedno sa proizvođačima radili na osvajanju proizvodnje.
Tu nije bilo nikakvog soliranja overu serijske dokumentacije vršio je VTI kao i izradu PKP-ova gde su dati tehnički zahtevi za svaki sistem a završnu reč daje sve to urađeno po toj dokumentaciji davala je Vojna kontrola i tek tada je proizvod mogao da ide na upotrebu.
Licencna dokumentacija je propisivala da složeniji i odgovorniji delovi moraju imati svoje proizvodne brojeve a proizvođači su uz nji kompletirali kontrolnu dokumentaciju.
Prilikom montaže tenka mi smo imali za svaki tenk kontrolne knjige gde su pored rezultata merni parametara iz procesa montaže bili upisivani i proizvođački brojevi delova koji su na njega ugrađeni.
Kontrolne knjige su kod nas bile arhivirane tako da ste za svaki tenk uvek mogli napraviti uvid šta je ugrađeno i kakvi su parametri ostvareni u toku procesa.
Oni koji su se više bavili licencnom dokumentacijom znaju da se na osnovu broja crteža moglo zaključiti da li je deo sa izmenjenim brojem moguće koristiti i za ranije serije ili ne.
Naravno da je svaka serija donosila neko poboljšanje ali je sve to provučeno kroz sistem a ako se desilo da neko zataji pošto je proces dug to se svakako moralo otkriti i uskladiti.
Sve je to bilo mnogo ozbiljnije, odgovornije nego što se ovde piše a to vam govori i sam kvalitet i rejting proizvoda.