Ovaj tenk na slici je rađen negdje 1987 godine. Iz druge serije je. Prva predstavljanja visokim oficirima i svim mogučim činovnicima iz Vlade SFRJ i ostalih republika i njihovim sekretaricama, te visokim oficirima Libije je bilo već 1983 godine.
Najzabavniji i najdosadniji dani kad smo radili prve tenkove. Svaki dan neka ili nekoliko delegacija. Glupa pitanja ozbiljnih faca. U prvo vrijeme smo se trudili da odgovaramo što detaljnije i što ozbiljnije, ali kad su nam već dosadili trudili smo se ko će izvaliti, i to ozbiljno, veću glupost. Neko iz ekipe priča gluposti, namjerno, jer su političari po prirodi glupi, a mi ostali iz ekipe se trudimo da držimo ozbiljne face.
Najinteresantnije su bile sekretarice koje su dolazile u mini suknjama na tenk. Onda su neki ekspresno zauzimali mjesto vozača zbog pogleda.

Bilo je i startanja motora kad je neka ozbiljna visoka faca pored auspuha. Nakon toga bude sav ušprican od ulja. A mi se trudimo da budemo ozbiljni i da kao nešto radimo, a ovaj ušpricani je bio sam kriv što se našao tu.

Oni nas pitaju o investicijama na projektu Kapela, a mi iz tehnike nemamo pojma o parama i kreditima i investicijama. Kasnije smo i na to stručno odgovarali. I opet smo se trudili ko će izvaliti veču glupost. Onda smo postali uigrana ekipa u izvaljivanju gluposti. Kad primjetimo da se neki visoki činovnik ili ozbiljna faca pali na naš izvještaj tada su i drugi iz ekipe dodavali "detalje". Pa kad odu mi se povaljajmo od smijeha.
Ipak je najbolje prolazio onaj na mjestu vozača. Za to mjesto bila je borba. Nake su gospođice ulazile i na mjesta komandira i nišandžije u suknjicama. E to je trebalo vidjeti.