Solaris
kapetan bojnog broda
#vragu i rat#
|
 |
« on: July 16, 2011, 01:27:46 pm » |
|
Mala temica za stavljat sličice ovih nisko  budžetnih barki. [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] Izvor : http://www.jutarnji.hr/
|
|
« Last Edit: July 16, 2011, 01:40:54 pm by SOLARIS 1972 »
|
|
|
|
|
ORIĆAREB
In memoriam
kapetan fregate
|
 |
« Reply #1 on: July 16, 2011, 05:51:12 pm » |
|
Mala temica za stavljat sličice ovih nisko  budžetnih barki. [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] Izvor : http://www.jutarnji.hr/As ti Gospe, šta je ovo. Ovu prvu da sam sria na moru ja bi od straja skočija u more sa vlastitog kajića. Za srce ...... 
|
|
|
|
|
|
|
madmitch
stariji vodnik I klase
|
 |
« Reply #2 on: July 16, 2011, 10:05:32 pm » |
|
To ti je čudo od jednoga minimalističkog dizajnera - Lucca Bassani. Ova motornjača mi se ne sviđa al su lijepe njegove jedrilice. Paluba mu je uvijek čista, bez smetnji i jedrit može jedan sam. Gospodin naprosto voli nove materiale i tehnike i rado jih upotrebljava. www.wally.comPostoji jiš jedna jahta, nekih 40 metara, gdje su arhitekti kopirali moderne ratne brodove ali sa tako sretnom rukom, da je brod nevjerovatno dobar. Na žalost ne mogu se sjetiti imena niti je (ponovo) naći na netu.
|
|
|
|
|
|
|
branko
razvodnik
|
 |
« Reply #3 on: July 16, 2011, 10:28:03 pm » |
|
da nisi mislio na ovu -Lürssen Izanami- to je bila prva mega yachta koja je utradjena u vojnom stilu ! [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
|
|
|
|
|
madmitch
stariji vodnik I klase
|
 |
« Reply #4 on: July 16, 2011, 10:31:27 pm » |
|
Ne ne, nije ta. Ona je ko ove nove, stealth, oštre linije, pravi proporci, sve klapa. Bila je i veča od ove.
PS: da nije to bila samo neka studija? Može biti.
|
|
|
|
|
|
|
branko
razvodnik
|
 |
« Reply #5 on: July 16, 2011, 10:44:23 pm » |
|
ova sto sam ja postavio je nesto starija a i velika  LÜrsen iznami danas Ronin Length: 58.5m - 192fBeam: 9m - 29.5fSpeed: 31 knotsPropulsion: 2 x diesel MTU & 2 x 4350 kWBuilt: 1993. Bila je revolucionarna u svoje vrijeme ! Bio sam na njoj dok je jos gradjena ! Komplet u aluminijumu, prva u svjetu u toj velicini ! Prvi gazda je bio Japanc koji je trazio design pa nije mogao da se odluci i onda je vidio da Lürssen radi i za njemacku ratnu mornaricu i odlucio se za ovaj izgled ! Jahta je imala spartansko uredjenje u japanskom stilu i odlicne performance na moru http://www.splashvision.com/video/3983_Izanami---Lurssen.html
|
|
|
|
|
|
|
|
madmitch
stariji vodnik I klase
|
 |
« Reply #7 on: July 16, 2011, 11:47:10 pm » |
|
da nisi mislio na ovu -Lürssen Izanami- to je bila prva mega yachta koja je utradjena u vojnom stilu ! [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
Što ju dulje gledam, više mi se čini, da je to to. Siječam se je iz drugih uglova pa možda zbog toga...
|
|
|
|
|
|
|
Solaris
kapetan bojnog broda
#vragu i rat#
|
 |
« Reply #8 on: July 17, 2011, 11:25:20 am » |
|
madmitch mislim da znam na koji brod misliš , pričalo se da je to koncept novog razarača US mornarice. Pronaći ćemo je negdje po foto galerijama novina  ------------- A evo i jedna ovih dana sa Hvara [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] unutrašnjost [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] Izvor : http://www.jutarnji.hr/
|
|
|
|
|
|
|
ORIĆAREB
In memoriam
kapetan fregate
|
 |
« Reply #9 on: July 17, 2011, 11:32:26 am » |
|
madmitch mislim da znam na koji brod misliš , pričalo se da je to koncept novog razarača US mornarice. Pronaći ćemo je negdje po foto galerijama novina  ------------- A evo i jedna ovih dana sa Hvara unutrašnjost Izvor : http://www.jutarnji.hr/Grdilo od broda.. 
|
|
|
|
|
|
|
Solaris
kapetan bojnog broda
#vragu i rat#
|
 |
« Reply #10 on: July 17, 2011, 12:23:47 pm » |
|
Megajahta " A " ,vlasnik neki Rus ,rađena po projektu novog Američkog razarača.
[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
poz.
|
|
|
|
|
|
|
madmitch
stariji vodnik I klase
|
 |
« Reply #11 on: July 17, 2011, 01:46:37 pm » |
|
Evo, da se malo hvalim, bio sam prošle godine na ovom brodu. To nije jahta, barem ne po mojim kriterijima - oko 130 metara. Došao sam na nju pukim slučajem, jer je jedan vlastnikov prijatelj i moj prijatelj, koji zna, da sam zaljubljen u sve što pluta i ima barem pristojne motore.
Ovo samo govori, gospodo, ja imam 20 milijardi i je** se mi za vas.
Larry Ellison - Oracle
|
|
|
|
|
|
|
madmitch
stariji vodnik I klase
|
 |
« Reply #12 on: July 17, 2011, 01:51:43 pm » |
|
"A" je u vlastništvu Andreya Melnichenka, jednog od vlastnika tvornice gnojiva. Bukvalno govno pretvara u zlato. 
|
|
|
|
|
|
|
MOTORISTA
Global moderator u penziji
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #13 on: July 17, 2011, 05:31:30 pm » |
|
Megajahta " A " ,vlasnik neki Rus ,rađena po projektu novog Američkog razarača.
Megajahta "A" je nastala po ugledu na novi američki razarač klase Zumwalt, a ime je dobila po početnom slovu imena supruge dotičnog milijardera, Aleksandre Meljničenko ( devojačko Nikolić), inače istaknute članice bivšeg ženskog sastava pod imenom "Models".  [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
|
|
|
|
|
dexy
kapetan korvete
|
 |
« Reply #14 on: July 18, 2011, 12:42:56 am » |
|
Nije mi jasno šta će nekom dobronamernom civilu stealth jahta, pa drugi učesnici u pomorskom saobraćaju ga neće na vreme uočiti i može doći do kolizije, a to nije dobro ni za farbu, može se izgrebati, da ne govorim o drugim posledicama.
|
|
|
|
|
|
|
|