ssekir75
poručnik fregate
Last Login:December 23, 2024, 09:46:39 pm
|
 |
« Reply #1020 on: March 14, 2017, 02:55:49 pm » |
|
и ја тако мислим. колико год не волели сдрп, нешто раде. ваљда ће и утву да покрену...
|
|
|
|
|
|
|
Рашо
Stručni saradnik - RV i PVO
kapetan korvete
Last Login:February 09, 2025, 10:54:00 am
|
 |
« Reply #1021 on: March 14, 2017, 03:24:58 pm » |
|
и ја тако мислим. колико год не волели сдрп, нешто раде. ваљда ће и утву да покрену...
Због чега не волимо СДПР?  Не, стварно?
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir Ivanović
Stručni saradnik - OMJ
poručnik fregate
Da sam nomalan, poludio bih.
|
 |
« Reply #1022 on: March 14, 2017, 04:12:25 pm » |
|
Pa SDRP me je lično (lično mene) prevario na poslu u Kuvajtu 1991 godine, pa u Kini, pa ponovo u Kuvajtu, te na poslu u Pakistanu me je pokrao radnik SDRP-a Dragan Plješivac.
Radnik SDRP-a mi je ukrao (kopirao) moje šeme u Kuvajtu gdje smo napravili modigikaciju na tenku M84 gdje top ne može da udari od zemlju, itd, itd.
Potpišem ugovor o plati, radim neko vrijeme, a onda me obavjeste da je plata smanjena retroaktivno unazad nekoliko mjeseci, te neću dobiti platu nekoliko idućih mjeseci.
To je SDRP i ja ih smatram samo za jedan mafijaški klan sa Novog Beograda.
Svojom politikom naduvavanja cijena, prodavali su ( pokušali su da prodaju) radio stanice Čajevca za šest puta veću cijenu nego što je Čajevac dao SDRP-u. I normalno nisu ništa prodali, jer se otprilike zna cijena te robe na svjetskom tržištu.
Uništio je vojnu industriju Srbije i okruženja koja je radila za njih, pa su onda napravili svoju fabriku u Velikoj Plani, i to od para koje su dobili od Angole za posao koji nisu mogli da završe.
Itd, itd.
Pozdrav
Vlado
|
|
|
|
|
|
|
Рашо
kapetan korvete
|
 |
« Reply #1023 on: March 14, 2017, 04:26:21 pm » |
|
Uništio je vojnu industriju Srbije i okruženja koja je radila za njih...
Ону индустрију која биљежи раст сваке године? А што се тиче свега осталог, то је између тебе и њих. Вјероватно и они имају своју верзију приче. Тако да натукница "колико год не волели сдрп" није баш на мјесту. Нема шта да их волим или да их мрзим, све док зарађују и доносе паре држави добри су.
|
|
|
|
|
|
|
vodnik policije
vodnik I klase
Last Login:September 04, 2024, 03:56:24 pm
|
 |
« Reply #1024 on: March 14, 2017, 05:01:39 pm » |
|
Vrlo lako može da ispadne da oni odnose pare državi, a ne da donose.
|
|
|
|
|
|
|
ssekir75
poručnik fregate
|
 |
« Reply #1025 on: March 14, 2017, 06:12:03 pm » |
|
рашо, ја нисам био у владиној позицији, али мени је довољно што су ојадили заставу и саботирају ппу.
|
|
|
|
|
|
|
Рашо
kapetan korvete
|
 |
« Reply #1026 on: March 14, 2017, 06:58:07 pm » |
|
рашо, ја нисам био у владиној позицији, али мени је довољно што су ојадили заставу и саботирају ппу.
Мислим да је Застава највише саму себе ојадила. Како саботирају ППУ?!
|
|
|
|
|
|
|
Lucky
mornar
Last Login:April 11, 2022, 09:11:27 pm
|
 |
« Reply #1027 on: March 14, 2017, 09:08:11 pm » |
|
Pozdrav,mnogo nagadjate da ne kazem nesto drugo! Oni koji su ćutali danas rade i odlicno su plaćeni,oni koji su pljuvali danas sede kući i  [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
|
|
|
|
|
ssekir75
poručnik fregate
|
 |
« Reply #1028 on: March 14, 2017, 10:04:10 pm » |
|
Мислим да је Застава највише саму себе ојадила. Како саботирају ППУ?! не. застави нису плаћене силне пушке и због тога је дошла у незавидан положај. сдрп је наплатио, али њима буџа. а ппу су покушали да подведу под своје ваљда беше препрошле године кад су покушали смену директора па кад им је то пропало почели суда граде ону нову фабрику, замисли где, у првом комшилуку ужица како би одвукли квалификовану радну снагу. а сви знамо да ппу добро послује али изгледа да сдрп није задовољан % кој идобија од извоза.
|
|
|
|
|
|
|
miodrag2
desetar
Last Login: Yesterday at 09:00:51 pm
|
 |
« Reply #1029 on: March 15, 2017, 03:20:47 am » |
|
Teza o poslu u Angoli koji SDPR nije mogao da zavrsi nije prosla na drugom forumu, pa se plasira na ovom.
Jos samo kada svi ovde ne bi znali da odredjeni general C...... vedri i oblaci u poslovima sa Angolom, i da tu SDPR ne moze ni da prismrdi.
Sto se tice fabrike municije, njihovo je pravo da prave sta god hoce, ako misle da mogu da profitiraju. A PPU ako radi dobro kao sto svi mislimo ne mora da brine zbog toga, pre ce svaki kupac u svetu uzeti robu od PPU-a koji godinama stabilno posluje na trzistu, i kvalitetnom municijom snabdeva svoje kupce, nego od nove fabrike SDPR-a koja do sada nije proizvela i prodala ni jedan metak.
A za radnike PPU-a je bolje da postoji konkurentska fabrika, plate ce im skociti da ne bi doslo do prelaska u istu.
Mnogo opasnije za drzavu je zapostavljanje VTI, i drugih instituta pri vojsci, i sprecavanje rukovodstava tih instituta da povecaju plate kvalifikovanih inzenjera bez obzira sto prihoduju odlicno od koriscenja svojih test kapaciteta. To stavlja te institute u pat poziciju, u kojoj gube najbolje ljude jer ne mogu da ih plate. A onda se pojeidni zale sto odredjeni projekti razvoja traju godinama.
|
|
|
|
|
|
|
|