Boro Prodanic
Počasni global moderator
kapetan bojnog broda
|
|
« Reply #230 on: February 20, 2014, 12:27:08 pm » |
|
РТС јавља да се на тргу Мајдан воде борбе ватреним оружјем, што поткрепљују и снимцима. Доста је погинулих и рањених. Само неколико стотина метара даље стање је нормало и живот тече својим уобичајеним током...
Kakve su to borbe ako samo policija puca na demonstrante? Čime pucaju i da li pucaju i demonstranti? Drskost onih koji su sve ovo i napravili da uđu u meki trbuh Rusije nema granice. SSekir75 - na žalost sve će narod da proguta, ovo i još mnogo sličnih scenarija. Medlin Olbrajt reče pre par godina da je Sibir suviše bogat da bi bilo pošteno da ga eksploatiše samo jedna nacija - eto zašto samo policija vodi oružane borbe u Kijevu (kao Komandno štabna ratna vežba - jednostrana?!) i puca na demonstrante koji mirno jedu sladoled već tri meseca u centru grada!
|
|
|
|
|
|
|
wermez
potporučnik
Last Login:September 11, 2024, 07:36:37 am
|
|
« Reply #231 on: February 20, 2014, 12:58:08 pm » |
|
Fino neko primirje.
|
|
|
|
|
|
|
Bozo13
Stručni saradnik - KoV
kapetan bojnog broda
Last Login:February 16, 2023, 08:29:39 pm
|
|
« Reply #232 on: February 20, 2014, 01:02:34 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
wermez
potporučnik
Last Login:September 11, 2024, 07:36:37 am
|
|
« Reply #233 on: February 20, 2014, 01:18:53 pm » |
|
Snimak je baš jadno izrežiran, rekao bih. Ali ko zna?
|
|
|
|
|
|
|
Рашо
Stručni saradnik - RV i PVO
kapetan korvete
Last Login:November 28, 2024, 08:29:33 pm
|
|
« Reply #234 on: February 20, 2014, 01:27:02 pm » |
|
Snimak je baš jadno izrežiran, rekao bih. Ali ko zna?
Из пијетета према мртвима, који су очигледни на овом снимку, можда би се требали уздржати од такввих коментара. Kakve su to borbe ako samo policija puca na demonstrante? Čime pucaju i da li pucaju i demonstranti?
Medlin Olbrajt reče pre par godina da je Sibir suviše bogat da bi bilo pošteno da ga eksploatiše samo jedna nacija - eto zašto samo policija vodi oružane borbe u Kijevu (kao Komandno štabna ratna vežba - jednostrana?!) i puca na demonstrante koji mirno jedu sladoled već tri meseca u centru grada!
Боро, на РТС-у рекоше да се пуца са обије стране, дакле обострано. Убијају, изгледа, и једни и други...
|
|
|
|
|
|
|
Boro Prodanic
Počasni global moderator
kapetan bojnog broda
|
|
« Reply #235 on: February 20, 2014, 01:30:04 pm » |
|
Kakve su to borbe ako samo policija puca na demonstrante? Čime pucaju i da li pucaju i demonstranti?
Medlin Olbrajt reče pre par godina da je Sibir suviše bogat da bi bilo pošteno da ga eksploatiše samo jedna nacija - eto zašto samo policija vodi oružane borbe u Kijevu (kao Komandno štabna ratna vežba - jednostrana?!) i puca na demonstrante koji mirno jedu sladoled već tri meseca u centru grada!
Боро, на РТС-у рекоше да се пуца са обије стране, дакле обострано. Убијају, изгледа, и једни и други... Znam za RTS, moj komentar odnosio se na zapadne medije, u prvom redu američke.
|
|
|
|
|
|
|
pvanja
kapetan korvete
Last Login:December 02, 2024, 05:41:10 pm
|
|
« Reply #236 on: February 20, 2014, 02:27:00 pm » |
|
Obratite paznju na drvo na 0:20 sek. Vidi se udar metka ali ne sa strane odakle puca policija. Takodje se na ovm snimku vidi i da policija koristi gumenu municiju ali sa neke strane dolecu i bojeva zrna koja ranjava i ubija. Nekazem da nije policija koristila i bojevu municiju ali je ocigledno da je situacija jako konfuzna i da sve strane igraju prljavo. Toliko su veliki interesi isprepleteni u Ukraniti da mogu samo da kazem da mi je zao naroda u svemu sto ce se tek desiti.
|
|
|
|
|
|
|
Boro Prodanic
Počasni global moderator
kapetan bojnog broda
|
|
« Reply #237 on: February 20, 2014, 02:35:13 pm » |
|
Meni je žao i naroda u Zapadnoj Evropi koji će se sledeće zime grejati na sve samo ne na ruski gas, ako se ovo nastavi i eskalira.
|
|
|
|
|
|
|
vodnik policije
vodnik I klase
Last Login:September 04, 2024, 03:56:24 pm
|
|
« Reply #238 on: February 20, 2014, 02:35:53 pm » |
|
Pošto ne znam kakve su unutrašnje prilike u Ukraini, da li neko može da mi objasni koliko su službe bezbednosti odane trenutnoj vladi? Revolucija je jako složen posao, a zapadni pragmatični narodi su dosta vešti u tom poslu. U Srbiji pre 5. Oktobra, revolucionari su obilazili komandante i načelnike, ugovarali, pregovarali,podmićivali... Zanima me da li službe bezbednosti ovako kilavo reaguju zato što su izbušene i podeljene ili prosto ne umeju bolje, jer su izjedene višegodišnjom korupcijom i negativnom selekcijom. Možda se i namerno ciculira, pošto ne verujem da će stari udbaš Vladimir da dopusti da revolucija uspe.
|
|
|
|
|
|
|
Bojnik
vodnik
Last Login:October 26, 2014, 02:11:14 pm
|
|
« Reply #239 on: February 20, 2014, 03:11:20 pm » |
|
Šta mislite, šta će se desiti sa Hrvatskim migovima koji su tamo ? da neće to ko Irački 90-tih u Jugoslaviji ? to mi zvuči ko Hrvatska noćna mora. Navodno je paket sankcija i embarga na oružje već donesen od strane EU prenosi Reuters...valjda će NATO i EU dopustiti vraćanje Hrvatskih migova pošto smo mi članica oba ta saveza jbg ga i naše su vlasništvo, a mi nismo pod sankcijama.
|
|
|
|
|
|
|
|