PALUBA
October 03, 2023, 03:17:21 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Važno - Obavezno proverite neželjenu (junk/spam) e-poštu da bi aktivirali svoj nalog
 
   Home   Help Login Register  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Pages:  1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24   Go Down
  Print  
Author Topic: Generalštab Vojske Srbije - aktivnosti  (Read 128310 times)
 
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #330 on: June 28, 2022, 04:48:27 pm »

Наставак опремања Војске Србије савременим средствима

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је данас јединице Централне логистиче базе у Панчеву намењене за складиштење покретних ствари за потребе Министарства одбране и Војске Србије.

Генерал Мојсиловић је овом приликом сагледао капацитете за складиштење основних и техничких материјалних средстава и резервних делова, и уверио се у високу оспособљеност професионалног састава за реализацију задатака на пријему материјалних средстава из производње и са тржишта, дистрибуцији и попуни крајњих корисника у систему одбране.

Начелнику Генералштаба су током обиласка представљене карактеристике и могућности недавно набављених тегљача MAN 6х6 у војној верзији са полуприколицама за превоз борбених возила, чијим се увођењем у употребу даље унапређују мобилност снага и безбедност војног транспорта.

Изражавајући задовољство затеченим стањем и темпом набавки савремених средстава и војне опреме за Војску Србије, начелник Генералштаба је истакао значај јединица Централне логистичке базе за стварање повољних услова за организацију живота и рада и извођење операција и најавио да ће се, уз снажну подршку врховног команданта Војске Србије и председника Републике Александра Вучића, и у новим економским и безбедносним условима наставити са даљим опремањем и свеукупним јачањем Војске Србије.

У пратњи начелника Генералштаба Војске Србије током обиласка јединица Централне логистичке базе био је и начелник Управе за логистику (Ј-4) Генералштаба генерал-мајор Срђан Петковић.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Извор

Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #331 on: June 30, 2022, 10:04:58 pm »

Обилазак војних објеката у околини Београда

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је данас више војних објеката у околини Београда у оквиру редовних активности на сагледавању оствареног напретка у унапређењу организације и функционисања јединица Војске Србије.

Генерал Мојсиловић је, између осталог, обишао локацију на којој је у плану изградња нових објеката за смештај средстава ратне технике и уређење ватрених положаја јединица за противваздухопловна дејства, као и део капацитета Централне логистичке базе за смештај и чување интендантских покретних ствари.
 
Начелник Генералштаба је овом приликом изразио задовољство што је Војска Србије након деценија смањивања, гашења јединица и стагнације, у прилици да, захваљујући пуној подршци државног руководства и рекордним улагањима у систем одбране, гради објекте за савремене борбене системе и формира нове гарнизоне и јединице. Тиме се даље унапређује борбена готовост и стратегијски размештај Војске Србије, што је задатак који нам је дао врховни командант. Он је истакао да се и овога пута лично уверио да старешине, војници и цивилна лица на служби у Војсци Србије своје задатке извршавају вредно и одговорно и тако недвосмислено показују да су највеће богатство и снага наше војске.

У пратњи начелника Генералштаба Војске Србије су током обиласка били командант Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране генерал-потпуковник Душко Жарковић и начелник Управе за логистику (Ј-4) Генералштаба генерал-мајор Срђан Петковић.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Извор


* 1_1656598712.jpg (975.93 KB, 2500x1667 - viewed 2 times.)
Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #332 on: July 04, 2022, 05:20:30 pm »

Распоред официра по завршетку Генераштабног усавршавања

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић разговарао је данас са официрима који су по завршетку Генералштабног усавршавања распоређени на дужности у Војсци Србије.

Генерал Мојсиловић је официре, полазнике 65. класе највишег војностручног усавршавања у систему  одбране, информисао о кључним задацима које Војска Србије реализује у овом периоду, оцењујући да ће они на новим одговорним дужностима дати значајан допринос јачању оперативних и функционалних способности Војске Србије.

Начелник Генералштаба је истакао да од официра који су завршили Генералштабно усавршавање очекује да у свакодневном раду примењују знања стечена у Школи националне одбране, да покажу лидерске способности и креативност у реализацији задатака и односом према задацима и обавезама дају пример млађим старешинама.

Генералштабно усавршавање Школе националне одбране „Војвода Радомир Путник“ представља трећи ниво посебних програма усавршавања официра на Универзитету одбране, а реализује се ради оспособљања официра за највише дужности у Министарству одбране и Војсци Србије.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Извор

Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #333 on: July 13, 2022, 06:42:54 pm »

Обилазак јединица Војске Србије у гарнизону Крушевац

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је данас са најближим сарадницима јединице Војске Србије у Крушевцу.

Генерал Мојсиловић је том приликом сагледао стање, размештај, организацију живота и рада и достигнуте способности јединица Копнене војске и Команде за обуку у овом гарнизону, информисао командни кадар о плановима за наредни период и дао смернице за даље унапређење оперативних и функционалних способности.

Начелнику Генералштаба су током обиласка презентовани капацитети за обуку и савремени уређаји, опрема и системи на употреби у јединицама атомско-биолошко-хемијске одбране Војске Србије, док су о степену реализације кључних задатака реферисале најодговорније старешине Копнене војске и Команде за обуку.

Генерал Мојсиловић се данас састао и са градоначелницом Крушевца госпођом Јасмином Палуровић, са којом је разговарао о досадашњој сарадњи Војске Србије и органа локалне самоуправе и актуелној ситуацији у овом делу Расинског управног округа. На састанку је оцењено да су односи Града Крушевца и Војске Србије на високом нивоу, а истакнута је и спремност Војске Србије да кад год је то потребно пружи помоћ и подршку грађанима Крушевца и околине, као и у другим деловима земље, што је у претходном периоду небројено пута и показала.

У пратњи начелника Генералштаба током обиласка јединица у Крушевцу били су начелник Оперативне управе (Ј-3) генерал-потпуковник Желимир Глишовић, заменик команданта Копнене војске генерал-мајор Слађан Стаменковић, начелник Управе за логистику (Ј-4) генерал-мајор Срђан Петковић и начелник штаба Команде за обуку бригадни генерал Мухарем Фазлић.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Извор

Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #334 on: July 14, 2022, 06:39:03 pm »

Обилазак јединица Војске Србије у Лесковцу и Нишу

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је данас са сарадницима део јединица Команде за обуку и Централне логистичке базе у гарнизонима Лесковац и Ниш.

Обилазак је започео у касарни „Војвода Петар Бојовић“ у Лесковцу, где је генерал Мојсиловић присуствовао обуци војника на служењу војног рока у Трећем центру за обуку, обишао реновиране објекте за смештај људи и опреме и остварио увид у динамику реализације радова на уклањању неексплодираних убојних средстава.

На крају обиласка јединице, чији се значај огледа у обуци војника на служењу војног рока и стварању услова за развијање оперативних способности ратних јединица, одржано је информисање професионалног састава о тежишним задацима на стратегијском и оперативном нивоу, плановима за даље унапређење способности и мерама које се предузимају ради побољшања статуса и материјалног положаја припадника Војске Србије.

Генерал Мојсиловић је у наставку обишао команду и део јединица складишног батаљона Централне логистичке базе у Нишу, којом приликом је сагледао капацитете за чување и складиштење артикала хране и војне опреме, транспортне капацитете за потребе јединица у овом делу земље, као и могућности за одржавање убојних средстава, погонске опреме и инсталација.

По обиласку центра за обуку и складишног батаљона, начелник Генералштаба Војске Србије је изразио задовољство оствареним напретком, који је видљив у свим областима живота и рада. Посебно је истакао посвећеност професионалних припадника својим дужностима и позиву, као и одличне резултате и мотивацију војника на служењу војног рока генерације „јун 2022“, који већ сада показују интересовање да ступе у строј професионалних припадника Војске Србије.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Извор


* AND_8604.jpg (3431.92 KB, 2500x1668 - viewed 2 times.)
Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #335 on: August 14, 2022, 05:41:42 pm »

Obilazak jedinice Centralne logističke baze

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je danas jednu od jedinica Centralne logističke baze u okolini Kraljeva u kojoj se čuvaju ubojna sredstva za potrebe jedinica Vojske Srbije.

General Mojsilović je tom prilikom sagledao kapacitete za skladištenje ubojnih i minsko-eksplozivnih sredstava, organizaciju života i rada, uslove u kojima pripadnici ove jedinice realizuju zadatke i njihovu osposobljenost za dužnosti koje obavljaju.

Po završetku obilaska, načelnik Generalštaba je izrazio zadovoljstvo zbog ostvarenog vidljivog napretka u jedinici, kao i naporima koje Centralna logistička baza preduzima na poboljšanju uslova za čuvanje i održavanje trupnih i vantrupnih rezervi.

Načelnik Generalštaba je istakao da će Vojska Srbije nastaviti sa unapređenjem bezbednosti i uslova za život i rad u skladištima Centralne logističke baze i odao priznanje pripadnicima jedinice na profesionalnom odnosu i posvećenosti u izvršavanju namenskih zadataka, koji su od velikog značaja za funkcionisanje Vojske Srbije.

Izvor
Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #336 on: August 24, 2022, 05:59:59 pm »

Prijem oficira koji se upućuju na Generalštabno usavršavanje

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović primio je danas oficire iz sastava Vojske Srbije koji se upućuju na Generalštabno usavršavanje Škole nacionalne odbrane.

U obraćanju novoj generaciji oficira na školovanju za najviše i najodgovornije dužnosti u sistemu odbrane, general Mojsilović je istakao da su ih njihovi dosadašnji rezultati rada i pokazane sposobnosti preporučili za ovaj nivo usavršavanja i izrazio uverenje da će uspešno savladati zahtevan teorijski i praktični program. Posebno je naglasio da se od polaznika očekuje da ulože maksimalan napor i energiju u sticanju novih znanja kako bi se na najbolji način pripremili za odgovorne dužnosti na koje će biti postavljeni po završetku školovanja i na kojima se očekuje da će dati najveći doprinos jačanju ukupnih sposobnosti Vojske Srbije.

Generalštabno usavršavanje predstavlja treći nivo karijernog usavršavanja oficira, čiji je cilj razvoj liderskih sposobnosti za strategijsko razmišljanje i efikasno komandovanje i rukovođenje u širokom spektru nacionalnih i međunarodnih bezbednosnih izazova.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Izvor

Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #337 on: September 08, 2022, 04:20:35 pm »

Poseta komandanta Nacionalne garde Ohaja

Na poziv načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića u zvaničnoj poseti Republici Srbiji boravi komandant Nacionalne garde Ohaja general-major Džon Heris.

General Heris je danas posetio Generalštab Vojske Srbije gde je sa generalom Mojsilovićem razgovarao o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u regionu i mogućnostima za dalje unapređenje bilateralne vojne saradnje.

Tokom razgovora je istaknuto da je saradnja Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohaja, koja je uspostavljena pre 16 godina u okviru državnog partnerstva Srbije i SAD, razvijena i sadržajna i da je karakteriše stalno kvalitativno unapređenje. Uz ocenu da uspešna zajednička saradnja doprinosi razvoju poverenja i prijateljskih odnosa, posebno je naglašen njen značaj za dostizanje interoperabilnosti i podizanje nivoa operativnih sposobnosti oružanih snaga dveju zemalja.

Generala Herisa primio je danas i vrhovni komandant Vojske Srbije i predsednik Republike Aleksandar Vučić i tom prilikom mu uručio Orden srpske zastave drugog stepena za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i ukupnih prijateljskih odnosa Srbije i SAD.

U nastavku posete, komandant Nacionalne garde Ohaja imaće sastanke u Vladi Republike Srbije, Ministarstvu odbrane i Ministarstvu spoljnih poslova, i učestvovaće na otvaranju konferencije „Dan Amerike u Beogradu“ u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Izvor

Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #338 on: September 16, 2022, 04:11:20 pm »

Помен српским и грчким војницима погинулим у Првом светском рату

Уз војне почасти, данас је у Пироту одржана традиционална комеморативна свечаност у част српским и грчким војницима погинулим у Првом светском рату и сахрањеним у овом граду.

Скупу је присуствовао начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић, са делегацијом, и том приликом је положио венце на грчком војничком гробљу и крај Споменика страдалим Пироћанцима у Првом светском рату.

Сенима погинулих војника поклониле су се и високе делегације Грчке и Кипра, као и представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, органа локалне самоуправе и организација које негују традиције одбрамбених и ослободилачких ратова.

Помен је служио епископ нишки и војни Арсеније уз саслужење свештенства Eпархије нишке и главног војног свештеника.

У Пироту је сахрањено 7610 српских и 358 грчких војника и официра који су се заједно борили и страдали током Првог светског рата, а њима у част сваког септембра се организује заједничка српско-грчка комеморативна свечаност.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Извор


* DSC_3772.jpg (1010.09 KB, 2500x1656 - viewed 1 times.)
Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #339 on: September 27, 2022, 03:38:57 pm »

Načelnik Generaštaba Vojske Srbije u poseti Rumuniji

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović boravi u zvaničnoj poseti Rumuniji, koja se realizuje na poziv načelnika Generalštaba Rumunske armije generala Danijela Petreskua.

Zvanični deo posete je započeo danas ceremonijom svečanog dočeka, upriličenom za našu delegaciju ispred zgrade Ministarstva nacionalne odbrane i Generalštaba u Bukureštu, nakon čega su usledili sastanak generala Mojsilovića i Petreskua i zvanični razgovori delegacija Vojske Srbije i Rumunske armije.

Na sastancima je razgovarano o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u regionu i svetu, dosadašnjoj saradnji Srbije i Rumunije u oblasti odbrane, kao i o mogućnostima za unapređenje vojno-vojne saradnje.

General Mojsilović je ovom prilikom izrazio zahvalnost za podršku Rumunije teritorijalnom integritetu naše zemlje i istakao da je Republika Srbija posvećena daljem razvoju ukupnih bilateralnih odnosa, koje je ocenio kao dobrosusedske i prijateljske.

Tokom boravka u Rumuniji, načelnik Generalštaba Vojske Srbije će posetiti Komandu Multinacionalnog korpusa Jugoistok i Vojnu akademiju Kopnenih snaga u Sibinju, te 26. pešadijski bataljon Rumunske armije u Krajovi.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Izvor


* General Staff from the Republic of Serbia (2).jpg (1128.19 KB, 2500x1667 - viewed 0 times.)
Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #340 on: September 29, 2022, 04:22:30 pm »

Unapređenje vojne saradnje sa Rumunijom

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović boravio je ove nedelje u poseti Rumuniji, gde se sastao sa načelnikom Generalštaba Rumunske armije generalom Danijelom Petreskuom i obišao više vojnih jedinica i ustanova.

U razgovorima delegacija Vojske Srbije i Rumunske armije koje su predvodili generali Mojsilović i Petresku izraženo je opredeljenje za jačanje vojno-vojne saradnje u svim oblastima od obostranog interesa. Dogovoreno je da se u narednom periodu intenziviraju zajedničke vežbe i različiti oblici obuke jedinica Vojske Srbije i Rumunske armije, pre svega specijalnih snaga. 

Pored sastanka sa načelnikom Generalštaba Rumunske armije i zvaničnih razgovora dveju delegacija održanih u Bukureštu, načelnik Generalštaba Vojske Srbije je obišao i Komandu Multinacionalnog korpusa Jugoistok i Vojnu akademiju Kopnenih snaga u Sibinju, te 26. pešadijski bataljon u Krajovi, kojom prilikom su mu predstavljeni misije, zadaci i kapaciteti za obuku i usavršavanje ovih sastava.

General Mojsilović je posetu prijateljskoj Rumuniji ocenio uspešnom, ističući da je naša delegacija sa domaćinima imala otvorene i konstruktivne razgovore, kao i da je postignut visok nivo razumevanja o aktuelnim bezbednosnim pitanjima i saradnji u oblasti odbrane.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije je izrazio uverenje da će poseta učvrstiti vezu između naših država i vojski i dati novi impuls unapređenju vojno-vojne saradnje, ocenjujući da su međusobno uvažavanje i zajednički interesi najbolji garant bezbednosti i mira u našim državama i regionu.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Izvor


* General Staff from the Republic of Serbia (15).jpg (1228.82 KB, 2500x1669 - viewed 2 times.)
Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #341 on: October 12, 2022, 05:02:41 pm »

Poseta načelnika Generalštaba Vojske Srbije Republici Sloveniji

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović boravi u zvaničnoj poseti Republici Sloveniji, koja se realizuje na poziv načelnika Generalštaba Slovenačke vojske general-majora Roberta Glavaša.

Zvanični deo posete je započeo danas ceremonijom svečanog dočeka, upriličenom za našu delegaciju u Generalštabu Slovenačke vojske u Ljubljani, nakon čega su usledili sastanak generala Mojsilovića i Glavaša i zvanični razgovori delegacija vojski dveju zemalja.

Tokom susreta razmenjena su mišljenja o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u svetu i regionu, perspektivama multilateralnih regionalnih inicijativa, dosadašnjoj saradnji Srbije i Slovenije u oblasti odbrane, kao i mogućnostima za unapređenje saradnje. Dogovoreno je da se u narednom periodu nastavi sa razvojem bilateralne vojno-vojne saradnje kroz realizaciju zajedničkih aktivnosti, pre svega u oblasti obuke.

General Mojsilović je ovom prilikom naglasio značaj saradnje Srbije i Slovenije u oblasti odbrane kako na bilateralnom planu, tako i u okviru regionalnih inicijativa, imajući u vidu da su dve zemlje suočene sa sličnim bezbednosnim izazovima, rizicima i pretnjama. On je takođe istakao da Republika Srbija vodi izbalansiranu politiku odbrane, u skladu sa nacionalnim interesima i spoljnopolitičkim prioritetima, uz poštovanje načela teritorijalnog integriteta i nezavisnosti država, kao i principa vojne neutralnosti.

Tokom boravka u Sloveniji, načelnik Generalštaba Vojske Srbije se sastao i sa državnim sekretarom u Ministarstvu odbrane Damirom Crnčecom i posetio 132. planinski puk Slovenačke vojske u Bohinjskoj Beli.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Izvor

Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #342 on: October 21, 2022, 05:08:12 pm »

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije u poseti Republici Grčkoj

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović boravi sa delegacijom u zvaničnoj poseti Republici Grčkoj, koja se realizuje na poziv načelnika Generalštaba nacionalne odbrane Republike Grčke generala Konstantinosa Florosa.

Zvanični deo posete je započeo danas polaganjem venca na Spomenik neznanom junaku na trgu Sintagma u Atini, nakon čega su usledili sastanak generala Mojsilovića i Florosa i zvanični razgovori delegacija Vojske Srbije i Oružanih snaga Republike Grčke.

Na sastancima u Generalštabu nacionalne odbrane Republike Grčke razmatrani su dosadašnja saradnja Srbije i Grčke u oblasti odbrane i mogućnosti za dalje unapređenje vojno-vojne saradnje, i razmenjena su mišljenja o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u regionu i svetu.

U nastavku posete general Mojsilović se sastao sa ministrom nacionalne odbrane Republike Grčke Nikolaosom Panajotopulosom. U razgovoru sa grčkim ministrom odbrane, general Mojsilović je izrazio zahvalnost za podršku Grčke teritorijalnom integritetu naše zemlje i istakao da je Republika Srbija posvećena daljem razvoju ukupnih bilateralnih odnosa između dve zemlje, koje je ocenio kao tradicionalno prijateljske i zasnovane na međusobnom poverenju i uvažavanju.

Tokom boravka u Grčkoj, načelnik Generalštaba Vojske Srbije je posetio i 332. borbenu eskadrilu u vazduhoplovnoj bazi „Tanagra“.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]


Izvor


* image00025.jpg (1704.36 KB, 2500x1667 - viewed 1 times.)
Logged
Kubovac
Administrator
kapetan fregate
*
Offline Offline

Posts: 7 886« Reply #343 on: October 21, 2022, 05:36:48 pm »

Sastanak načelnika Generalštaba Vojske Srbije s komandantom KFOR-a

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović razgovarao je danas u Beogradu s komandantom Kfora general-majorom Anđelom Mikeleom Ristučom.

Na sastanku je bilo reči o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji i aktivnostima koje se preduzimaju radi očuvanja i unapređenja mira i bezbednosti na prostoru naše južne pokrajine.

General Mojsilović je u razgovoru s novoimenovanim komandantom Kfora naglasio da je, u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i svim potpisanim sporazumima, Kfor jedini legitimni bezbednosni akter u pokrajini, i da je kao takav dužan da prvi reaguje u slučaju narušavanja bezbednosti na Kosovu i Metohiji. On je ukazao da jednostrani potezi privremenih institucija samouprave u Prištini ne doprinose smirivanju situacije na terenu i izrazio zabrinutost jer im pojedine zemlje čiji se kontingenti nalaze u sastavu Kfora pružaju pomoć u razvoju tzv. Kosovskih snaga bezbednosti.

Načelnik Generalštaba je ovom prilikom generalu Ristuči čestitao postavljenje na dužnost komandanta Međunarodnih snaga na Kosovu i Metohiji, na kojoj se on nalazi od sredine ovog meseca, i izrazio nadu da će se profesionalna saradnja Vojske Srbije i Kfora nastaviti i za vreme njegovog mandata.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]


Izvor

Logged
BSD
vodnik
*
Offline Offline

Posts: 342« Reply #344 on: October 30, 2022, 01:43:45 am »

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije u poseti Republici Grčkoj


Tokom boravka u Grčkoj, načelnik Generalštaba Vojske Srbije je posetio i 332. borbenu eskadrilu u vazduhoplovnoj bazi „Tanagra“.

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]


Izvor

[ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]

Izvor: https://geetha.mil.gr/episkepsi-toy-archigoy-geed-tis-servias-stin-114-pm/


* 21_oct_001-1-634x420.jpg (123.05 KB, 634x420 - viewed 0 times.)

* 21_oct_001-4-632x420.jpg (87.31 KB, 632x420 - viewed 0 times.)

* 21_oct_001-5-632x420.jpg (80.7 KB, 632x420 - viewed 1 times.)

* 21_oct_001-6-632x420.jpg (63.52 KB, 632x420 - viewed 0 times.)

* 21_oct_001-2-634x420.jpg (96.52 KB, 634x420 - viewed 0 times.)

* 21_oct_001-3-634x420.jpg (119.02 KB, 634x420 - viewed 0 times.)

* 21_oct_001-7-1-632x420.jpg (59.69 KB, 632x420 - viewed 0 times.)

* 21_oct_001-8_f-1-684x420.jpg (42.5 KB, 684x420 - viewed 1 times.)

* 21_oct_001-9-632x420.jpg (82.04 KB, 632x420 - viewed 2 times.)
Logged
Pages:  1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder

SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.048 seconds with 23 queries.