Bozo13
Stručni saradnik - KoV
kapetan bojnog broda
Last Login:February 16, 2023, 08:29:39 pm
|
 |
« Reply #1930 on: November 13, 2016, 09:40:39 am » |
|
[ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
|
|
|
|
|
Bozo13
Stručni saradnik - KoV
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #1931 on: November 13, 2016, 09:41:29 am » |
|
[ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
|
|
|
|
|
Bozo13
Stručni saradnik - KoV
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #1932 on: November 13, 2016, 09:57:11 am » |
|
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXX
Mujo kaže svom jaranu Hasi: - "Uhvatio sam Fatu kako se kreše s kinezom i crncem." - "I šta si uradio?" - "Pa ništa, slik'o, posl'o u Benetton, pa ćemo vidjet'!"
Ljuti se Mujo na Hasu: - "Pa dobro, ba Haso, prijatelji smo, kako si mog'o spavat' s mojom ženom?" Haso: - "Ma samo sam htio vidjet' razliku između tvoje i moje!" Mujo: "Pa što bolan mene nisi pit'o. Ja bih ti rek'o kako se razlikuju."
Karaju se Mujo i Fata već tri sata, ali niko da svrši. Legne Mujo sa strane, zapali cigaretu, uzdahne i kaže: - "Šta je Fato, ni ti se ne mo'š nikog' sjetit'?"
Kaže Fata Muji: - "Mujo, ja sam trudna!" - "Ma, kako, Fato, kad sam pazio?" - "Pa to ti je kao u saobraćaju, džabe što ti paziš kada drugi ne paze." XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXX
Rat na vrhuncu. Sarajevo u obruču pod granatama. Puca se neprekidno. Pise Mujo svom jaranu Hasi u Zenicu: - "Hoću da ti pošaljem moju Fatu, jer se ovdje puca po gradu." Haso mu odgovara: - "Džaba je šalješ, jer ako se puca po Sarajevu, pucat će se ona i po Zenici."
Žali se Fata doktoru: - "Doktore, pomozite. Moj Mujo me ne ostavlja na miru. Više uopće ne spavam, jer on na mene skače po 15-20 puta u toku noći. Iscrpljena sam, ne mogu više."
Pita doktor kako to Mujo radi. - "Lijepo, svaku večer kada legnemo u krevet, on ugasi svjetlo, navali na mene i tako do jutra. Samo malo predahne između svakog puta."
Razmisli malo doktor i na kraju savjetuje: - "Znaš što, Fato, on to očito voli raditi samo u mraku, pa kad je tebi dosta, ti upali svjetlo. On će se iznenaditi i ostaviti će te na miru."
Ode Fata sva sretna kući i navečer, kada je Mujo treći put navalio, ona upali svjetlo. Kad tamo na njoj susjed Ibro. - "Bolan, Ibro, što ti tu radiš? Gdje je moj Mujo?"
- "Eno ga pred vratima, prodaje ulaznice!"
|
|
|
|
|
|
|
Bozo13
Stručni saradnik - KoV
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #1933 on: November 13, 2016, 01:23:15 pm » |
|
 [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
|
|
|
|
|
NAVIGATOR_SLO
desetar
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #1934 on: November 15, 2016, 11:15:00 am » |
|
Evo novog aviona predsjednika USA.
[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
|
|
|
|
|
Duki
Počasni član foruma
potporučnik
|
 |
« Reply #1935 on: November 15, 2016, 05:18:49 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan (longtrip)
kapetan fregate
Last Login:October 28, 2023, 12:43:28 pm
|
 |
« Reply #1936 on: November 19, 2016, 12:51:19 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTORISTA
Počasni global moderator
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #1937 on: November 19, 2016, 09:44:55 pm » |
|
Mujo (kaže Hodži): "Meni je, evo, 75 godina - i neki dan mi se rodio sin, jel’de da je to čudo al’ da je moguċe?" Hodža: "Jašta, i meni se nešto slično desilo. Ja u šumi, kad preda me međed. Što ċu ba, kontam, ni puške ni kamena. Ma, reko, šta zna međed što je puška, ja uperim u njega prst i kažem: bum, bum, a medo padne. Ja se primaknem, a on naizdisaju, i krv mu curi iz rane na prsima." Mujo: "Pa more bit da je još neko puco." Hodža: "Pa to ti kažem."
-------------------------------------------------------
PSIHO TERAPIJA:
Od detinjstva imam noću strah da je neko ispod mog kreveta. Otišao sam kod psihoterapeuta i rekao mu: - Imam problem. Svaki put kad ležem u krevet mislim da je neko ispod njega. Bojim se. Mislim da ću poludeti ... - Mogu Vas izlečiti! Dolazićete na razgovor tri puta nedeljno i za godinu dana oslobodiću vas tog straha. - Koliko će to da košta? - Pet hiljada dinara po poseti. - Moram da razmislim pa ću vam javiti. Šest meseci kasnije prepoznao me je na ulici. - Zašto niste došli na terapiju? - Pa, pet hiljada dinara tri puta nedeljno i tako celu godinu je mnogo novca. Jedan konobar me izlečio za 1.000 dinara. Bio sam tako sretan što sam uštedeo toliki novac da sam kupio sebi novi automobil! - Kako je to uspeo? Kakav savet vam je dao? - Rekao mi je da odsečem nogare od kreveta.
-----------------------------------------------------------------
-1945. ulazi Gering kod Hitlera i vidi ga oznojenog i u mračnom raspoloženju. - O moj Fireru, zašto ste neraspoloženi? Rusi još nisu stigli do Berlina ! - Gering, pustite vaše budalaste šale ! Sanjao sam strašan san ! Sanjao sam Nemačku 2016. godine ! - Pa šta može biti toliko strašno, da ste se i vi uznemirili? - Nema za to reči, Gering ! Zamislite, 2016. godine nemački kancelar je jedna baba, ministar inostranih poslova je peder, u Mercedesovim fabrikama rade Turci, Nemačka plaća dugove Grka i Španaca! Umesto vojnih marševa su pederske parade, mi plaćamo odštetu Jevrejima, i ispunjavamo naređenja crnca iz Amerike ! Rusi ratuju u Ukrajini sami sa sobom, a mi ih od toga odgovaramo! Srbi još uvek postoje, a našem ministru pederu se sviđa njihov vođa koji svima priča da smo im mi najveći prijatelji.
------------------------------------------------------------------
[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
|
|
|
|
|
lovac
Stručni saradnik za brodska oružja i sisteme
kapetan fregate
|
 |
« Reply #1938 on: November 21, 2016, 03:38:05 pm » |
|
Dodje deda kod popa da mu se ispovedi i kaze: Pope, pre neki dan baba se nagnula u zamrzivac i meni doslo nesto, ja mrknem babu, jel to greh? Pop: Ne, nema tu nista gresno, to je priroda i tako treba da bude.
Sutradan dodje i baba i kaze: Pope, pre neki dan ja se nagnula u zamrzivac da vidim nesto a deda navalio, a meni sve onako dobro, jel to greh? Pop: Ne naravno, bio je i vas muz juce i njemu sam rekao da je to prirodno i ne treba da brinete.
Baba: A da li smo i dalje dobrodosli u crkvu? Pop: Naravno...
Baba: Dobro, jer u Maksi vise nismo.
|
|
|
|
|
|
|
Solaris
kapetan bojnog broda
#vragu i rat#
|
 |
« Reply #1939 on: November 22, 2016, 11:24:31 am » |
|
Beogradska zona, snimak sa SOS kanala. Promasaj godine!
|
|
|
|
|
|
|
|