Helikopteri UH-60 Blackhawk i OH-58D Kiowa Warior HRZ

<< < (3/96) > >>

Solaris:
Ma nema nista od toga, kad bi i bilo istinito mi bi vjerovatno zadnji saznali.
Nema nista na Morh-ovoj stranici ali mediji prenose ovo priopcenje.

Iz MORH samo kratko navode: Ministarstvo obrane demantira medijske spekulacije da šalje ili donira bilo kakvu vojnu opremu Ukrajini.

poz.

Lox:
Da se nešto ne kuha ne bi Janica napisala ovo:

Air Platforms
US, Croatia discuss deal that would send helicopters to Ukraine
Zachary Fryer-Biggs, Washington, DC and Peter Dunai, Budapest - IHS Jane's Defence Industry
21 August 2014

US and Croatian officials have discussed a deal that would send American UH-60 helicopters to Croatia, while Croatia would send Mi-8MTV-1 aircraft to Ukraine.

Sources said that the talks had been largely casual with no settled specifics, but that any deal would be based on the transfer of surplus US military aircraft and not new acquisitions.

News of the talks first surfaced in the Jutarnji List , a Croatian daily newspaper, which said the discussed framework was for 14 Mi-8MTV-1 helicopters to be sent to Ukraine to help with counter-terrorism, while the US would resupply the Croatian military with 20 UH-60 Black Hawks.

dzumba:
О наводној продају Хрватских хеликптера М-8 Украјини пишу сви руски и украјински портали. Ко зна ко од кога коју вест преписује?

trpe grozni:
Jedni od drugih, i sve tako u krug.

Do skoro se tvrdilo da su makedonski zapci (Su-25) u Gruziji, i nije vredelo to sto smo tvrdili da smo ih videli i uslikali na aerodromu Petrovac, bitno je sta je pisalo na Vikipediji.  :dosada

leut:
Quote from: Lox on August 28, 2014, 01:29:53 pm

Da se nešto ne kuha ne bi Janica napisala ovo:

Air Platforms
US, Croatia discuss deal that would send helicopters to Ukraine

Pisali smo već o ovom u zasebnoj temi pa ću i ovu raspravu prebaciti tamo. Uglavnom MORH je demantirao tu priču, odnosno da donira ili šalje bilo kakvu vojnu opremu Ukrajini.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page