Helikopteri UH-60 Blackhawk i OH-58D Kiowa Warior HRZ
Solaris:
Ne mislim na one ocerupane vec je trebalo biti 6 ispravnih.
Vec su ih pokusali nekome prodati ali je nesto zapelo, zaboravio sam.
Mislim da su to ovi.
[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
Na ovima fale elise ali valjda su to.
[ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
poz.
Adler:
Solaris, ti helikopteri posle toliko godina teško da mogu da budu ispravni. Možda mogu da se remontuju, mada i u to sumnjam, ali da su u ispravnom stanju posle toliko godina na livadi teško.
Ukrajinci možda jesu očajni, ali ne verujem da bi uzimali tuđe đubre kad imaju i više nego dovoljno svoga koje je možda i perspektivnije. To je kao kad bi Srbija, nekim slučajem donirala svoje MiG-ove 29 izd. 9.12B Ukrajini, a Ukrajinci imaju pune stajanke dvorepih izd. 9.13.
Solaris:
Quote from: Adler on August 16, 2014, 07:27:44 pm
Helići su ko novi, vjeruj mi. ;)
poz.
Adler:
Drug, te spike tipa malo pre'šo, garažiran, redovno servisiran, vozila ga neka bakica i tome slično, prevedi na ukrajinski. :pilot
Jester:
Te helikoptere je pregazilo vrijeme a budemo li mi potezali Ruse za nos potonji će pregaziti i Ukrajinu i nas u jedno popodne ako budu od volje, mislim pomalo je smješno čuti kako je Lavrov u razgovoru s našom ministricom vanjskih poslova dozvolio povratak djelova za remont Helikoptera da bi im se zahvalili tako što ćemo te iste raube pokloniti Ukrajincima, bila je prije par godina priča o prodaji šest komada Mi-24 Gruziji kao i dvije topovnjače klase "Kralj" ali su Rusi i onda rekli stop jer to baš ne bi bilo fer :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page