Hahah !

Nemoj tako biti lako zapaljiv...pomisli netko da si hepo kocka !

Gdje sam ja to rekao da policija ne treba raditi svoj posao ??
Tko je tebi rekao da se ti trebaš brinuti ili da ti je obaveza skrbiti za te ljude ??
Trebam kao ti imati takav stav prema drugima i drugačijima ??
Fašizam...vidim po tvojim stavovima da ti vrlo dobro znaš, i više nego dobro znaš što je to fašizam !!
Za tebe ne znam ali ja sam bio X puta bio u tim zemljama koje ti nabrajaš gdje bih ostao bez glave odnosno gdje bi mi posljednje u životu bilo da vidim kako ti kažeš smrdljivog prljavog bradonju sa zarđalim nožem, i evo me...živ i zdrav, lupam po ovoj truloj tipkovnici !

Doduše, obzirom na moj nezavidan koeficijent intiligencije, možda nisam dobro shvatio ovo tvoje zadnje sa prljavim bradonjama...
Misliš na TV bradonje ili bradonje sa Ravne Gore ?

hmhm uzimajuci u obzir cinjenice da komentarises nesto sto nisi najbolje razumeo tokom citanja a definitivno ni ono sto sam napises , akcenat kojim se koristis kao i prikazani strah od bradonja sa ravne gore uz primereni koeficijent inteligencije teraju me na razmisljanje o realnoj opravdanosti dalje rasprave sa tobom .
ali ajd da ne bude da te ignorisem, da ti odgovorim.
Nemoj tako biti lako zapaljiv...pomisli netko da si hepo kocka !

apsolutno mi nije problem da nivo komunikacije spustim podjednako nisko ako je to uslov da me razumes,
ali zarad drugih necu reagovati na isti nacin i dacu ti sansu da ostanes na nekom prihvatljivom nivou ubuduce.
Gdje sam ja to rekao da policija ne treba raditi svoj posao ??
a ko je rekao da si ti to rekao?
receno je da se bavljenje tih institucija svojim poslom u tvom tumacenju zove FASIZAM
Ovakvo ponašanje i sve ovo što se radi zadnjih mjeseci u svim našim državama a i susjednim prema ovim jadnim ljudima treba se nazvati pravim imenom :
F A Š I Z A M !
ti ne znas sta je fasizam i pogresno ga izjednacavas sa pravima drzavnih organa i ustanova zaduzenih za bavljenje granicom
kao i obavezama koje svako lice mora da ispuni ako zeli da udje na teritoriju druge drzave .
Tko je tebi rekao da se ti trebaš brinuti ili da ti je obaveza skrbiti za te ljude ??
Trebam kao ti imati takav stav prema drugima i drugačijima ??
pa s obzirom da ja zivim u srbiji te da podjednako koliko i svi drugi drzavljani ispunjavajuci sve poreske i druge fiskalne obaveze ucestvujem u punjenju drzavnog budzeta
iz kog se te iste kvazi izbeglice "skrbe" svim i svacim to mi daje za pravo da brinem sta se radi sa mojim parama te da uticem na pravljenje liste prioriteta gde bi pare trebale prvo da idu .
licno smatram da se "skrbljenje" kvazi izbeglica treba ograniciti samo na organizovani prevoz sa ulazne do izlazne granice i to samo za one koji su regularno i sa validnim dokumentima usli u zemlju , druge ne bi ni pustio na nasu teritoriju ili bi ih deportovao odakle su i dosli tj navodno pobegli.
ili to kod vas sa zapadne tribine ide drugacije?
mislim, ne bi me cudilo jer ste vi bar u proslom veku bili poznati po posebnim i veoma inovantnim oblicima brige o ljudima druge vere i naroda na cemu su vam i upravnici ausvica i mathauzena ozbiljno zavideli.