švercer011
potporučnik
Last Login:December 28, 2022, 04:03:11 pm
|
 |
« Reply #260 on: September 16, 2011, 11:51:45 am » |
|
Zanimljiva fotografija!!! [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
|
|
ORIĆAREB
In memoriam
kapetan fregate
Last Login:July 30, 2015, 10:34:08 am
|
 |
« Reply #261 on: September 16, 2011, 11:54:22 am » |
|
Zanimljiva fotografija!!! [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
Bogami "zeljko...", najmanje zanimljiva, ali je vrlo zaj..  ..o.
|
|
|
|
|
|
|
Brok
Administrator
kapetan bojnog broda
Gde je sloga tu je i pobeda!
|
 |
« Reply #262 on: September 16, 2011, 12:19:35 pm » |
|
Na putu koji vodi od Raške prema Jarinju nalazi se nekoliko putničkih automobila koji nisu mogli da pređu na Kosovo.
Izgleda da su ipak uspeli da prođu, iz Beograda autobus studenata a i još nekolioko autobusa u organizaciji jedne parlamentarne političke partije. Barem tako javlja RTS.
|
|
|
|
|
|
|
Рашо
Stručni saradnik - RV i PVO
kapetan korvete
|
 |
« Reply #263 on: September 16, 2011, 01:10:01 pm » |
|
Jeste zanimljiva ali je i veoma žalosna. To nam, u stvari, sve govori. Dok se, s jedne strane, pripadnici KFOR-a i UNMIK-a žene Šiptarkama (a poneki, kažu, i Šiptarima), dok posluju s njima i upravljaju otetim srpskim preduzećima, dok se ponašaju kao na sopstvenom feudu... s druge strane nisu u stanju da i poslije dvanaest godina okupacije napišu jednu jedinu prostoproširenu rečenicu na srpskom jeziku. A nije da ne znaju... Pametnome dosta da shvati šta misle o nama. "Ako ti bila prišla, ja budem pucala."
|
|
|
|
|
|
|
duje
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #264 on: September 16, 2011, 01:35:41 pm » |
|
Jeste zanimljiva ali je i veoma žalosna. To nam, u stvari, sve govori. Dok se, s jedne strane, pripadnici KFOR-a i UNMIK-a žene Šiptarkama (a poneki, kažu, i Šiptarima), dok posluju s njima i upravljaju otetim srpskim preduzećima, dok se ponašaju kao na sopstvenom feudu... s druge strane nisu u stanju da i poslije dvanaest godina okupacije napišu jednu jedinu prostoproširenu rečenicu na srpskom jeziku. A nije da ne znaju... Pametnome dosta da shvati šta misle o nama. "Ako ti bila prišla, ja budem pucala." Ima li službenih podataka, da se pripadnici KFOR-a i UNMIK-a žene i koliko, sa propadnicima naroda na Kosovu? posebno me interesira ono drugo " a poneki, kažu, i Šiptarima". Koje godine su došli pripadnici međunarodnih snaga na Kosovo? Ne vjerujem, da su tamo 20 godina. Razuminem ljutnju, ali ipak malo više tolerancije. Predstavnici (vlada) države Srbije je sam pristala na dolazak međunarodnih snaga. A o pismenosti nebi komentirao. I meni možeš nači u svakom postu griješku.
|
|
|
|
|
|
|
Brok
Administrator
kapetan bojnog broda
Gde je sloga tu je i pobeda!
|
 |
« Reply #265 on: September 16, 2011, 01:50:59 pm » |
|
Nije to bio nikakav pristanak već ultimatum. Neko od dece ko ovo čita još će stvarno da pomisli da je tadašnja vlast SRJ-a zvala međunarodne snage.
|
|
|
|
|
|
|
duje
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #266 on: September 16, 2011, 02:02:27 pm » |
|
Nije to bio nikakav pristanak već ultimatum. Neko od dece ko ovo čita još će stvarno da pomisli da je tadašnja vlast SRJ-a zvala međunarodne snage.
Ako pažljivo pročitaš, nisam napisao, da je Vlada Srbija zvala međunarodne snage, nego da je pristala. Vjerujem, da je bio ultimatum, no na pregovorima nisam bio prisutan. Molim te, nemojmo skrenut u politiku. Mislim, da sam napisao korektan komentar na pisanje prijašnjeg posta, i pitao za službene podatke. Inače jako pazim na svoje pisanje o "osjetljivim" temama. Nekomentiram pisane novina, nego samo prenosim pisanje. Ovaj put sam komentirao komentar, jer mi se čini neprimjeran ovom Forumu.
|
|
|
|
|
|
|
Рашо
Stručni saradnik - RV i PVO
kapetan korvete
|
 |
« Reply #267 on: September 16, 2011, 02:12:33 pm » |
|
Rekoh istinu i olakšah dušu. I to na način koji, čini mi se, ne vrijeđa nikoga niti poziva na mržnju i nasilje. Nismo se razumjeli u jednome, nisam rekao da je KFOR dolje dvadeset godina već dvanaest. Ako administrator smatra da je moj komentar neprimjeran neka ga slobodno obriše.
|
|
|
|
|
|
|
švercer011
potporučnik
Last Login:December 28, 2022, 04:03:11 pm
|
 |
« Reply #268 on: September 16, 2011, 02:33:49 pm » |
|
Moje je misljenje da samo mozemo da gledamo i placemo,oni su cekali 100 godina i dobili su sta su hteli,e sad nama ostaje isto da cekamo 100 godina i da vratimo nazad ili ako ranije ne pocne treci svetski rat pa da jednom zasvagda izravnamo racune.
|
|
|
|
|
|
|
Rade
Administrator
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #269 on: September 16, 2011, 03:19:37 pm » |
|
Ima li službenih podataka, da se pripadnici KFOR-a i UNMIK-a žene i koliko, sa propadnicima naroda na Kosovu? posebno me interesira ono drugo "a poneki, kažu, i Šiptarima". Nije bitan broj pripadnika KFOR-a i ostalih institucija na KiM koji su se oženili Šiptarima i Šiptarkama - već njihova funkcija. Bitnije je da se uvali šiptarska snajka komandantu KFOR-a nego intendantu (svaka čast intendantima)...
|
|
|
|
|
|
|
|