A cemu ovakvi postovi koji nemaju nikakvog smisla ili poente. Prodaju Lazara 2 su potvrdili i nasi i Pakistan. Sto se tice ALAS-a, ne znam kakve bi ti to tovare da vidis, kada je projekat u razvoju, i trenutno su potvrdjene dve uplate od strane UAE upravo u svrhu tog razvoja. Znaci neces videti nikakve tovare, dok sistem ne bude zavrsen. A da se ozbiljno radi na istom, dovoljno govori recimo i cinjenica da je Yugoimport preuzeo dosta strucnjaka iz privatnih firmi, tj ponudio im vece pare kako bi presli kod njih i radili na ALAS-u. Ja recimo znam za dvojicu iz firme Mikroelektronika koji su presli u Yugoimport bas zbog toga. Znaci ne trebamo ovde skakati od srece zbog nekih vesti, ali ne treba ni umanjivati ono sto se uradi.
Zasto odgovaras na nesto sto nema smisla?
Tebi izgleda nije jasno sta je policticki marketing.
Od ove price, ALAS, Lazar, UAE, MIG-29, nema nista. Na zalost svih nas. Nema para, nema ni kupaca, nema ni zainteresovanih da ulazu.
To sto se neki seik oglasi i kaze da ce oni da uloze u razvoj necega, to je vidi pod politicki marketing...kao i cijela ova prica vezana za "nasu bracu Cigane, pardon, Arape".
Da ne ulazim dalje, dobicu vjerovatno opomenu...ali neka ostane da vidimo sta ce da se desi u narednih godinu dana.