Dvoumio se dal' da sačekam da neko drugi odgovori ili da napišem sam,pa hajde sam ću ipak
.
Hteo sam da kažem da je autošovinista onaj ko mrzi svoju zemlju i narod i svesno radi u korist štete svoje zemlje i naroda. A ti sveštenike, četnike...
Znam ja šta je "definicija autošovinzma"...
... Samo pitam ko je to ? Jal' su to Fotije, Siluan, Grigorije…koji su protiv kopanja litijuma ,a samim tim traže i ostavku predsednika Srbije ili su autošovinisti Patrijarh koji se finansira iz budžeta,ne oglašava se po pitanju litijuma i kopanja , a podržava predsednika?
Jal' su četnici koji učestvuju na protestima protiv Rio Tinta (stvarno učestvuju sa zastavama,kokardama i slikaju se sa učesnicima protesta i te slike kruže Internetom) ,jal' četnici koji podržavaju predsednika i za kopanje su ?
Jal' je to SKOJ (SKOJ iako ja nisam znao ni da oni postoje su se pojavili na protestima ) koji je protiv kopanja , jal' "komunisti koji rade u državnoj upravi" koji su za kopanje ?
Jal' su to ljudi iz NVO (nevladine organizacije) koji se finansiraju iz inostranstva,jal' NVO koji se finansira iz budžeta Republike Srbije?
Spremio sam etiketu na kojoj piše "autošovinista" ,ali ne znam kome da je zalepim na čelo ? Dajte malo pomoći. Targetirajte autošovinistu po imenu i prezimenu,a ja ću da mu zalepim etiketu na čelo kad ga budem sreo
.