PALUBA
March 21, 2025, 03:55:54 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Važno - Prilikom registracije unesite tačno Vašu e-mail adresu i obavezno proverite neželjenu (junk/spam) e-poštu da bi aktivirali svoj nalog

Home   Help Login Register  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Pages:  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   Go Down
  Print  
Author Topic: Masovni ubica iz Mladenovca: 9 mrtvih i 12 ranjenih  (Read 18417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gocemk
potporučnik
*

Last Login:Today at 12:10:35 am

« Reply #10 on: May 06, 2023, 01:16:52 am »

Можи на вистина постојат вакви спијачи кој знај ?

micha
Stručni saradnik - OMJ
zastavnik I klase
*

Last Login:Today at 02:51:44 am

« Reply #11 on: May 06, 2023, 03:19:52 am »

O ovome sam pisao u temi o masakru u školi. Pun mesec, retrogradni Merkur ili smišljena teroristička operacija pomoću psihološki manipulisanih pojedinaca-spavača u cilju izazivanja opšte nesigurnosti kao vid drastičnog političkog pritiska na rukovodstvo jedne države. Bojazan da se neće završiti samo na masakru u osnovnoj školi se, na žalost, obistinila. Šta je sledeće?

Dosadašnja iskustva sa masovnim ubistvima od strane satanističkih sekti u vojsci su drugačija od ovih događanja. Tadašnja bezrazložna ubistva  od strane programiranih i psihološki indoktrinisanih pojedinaca su po pravilu okončana samoubistvima izvršioca. U ovim slučajevima izvršioci odbacuju oružje i bez otpora se predaju eksplicitno dajući do znanja organima koji ih privode da žele da ostanu u životu. Ovime produžavaju pritisak na javnost kao i na državno rukovodstvo koje sada mora da procesuira krvnike , vrteći medijski spin i podsećajući iznova na zločin.

Boro Prodanic
Počasni global moderator
kapetan bojnog broda
*

Last Login:Today at 02:56:23 pm

« Reply #12 on: May 06, 2023, 07:19:41 am »

Mislim da ovo lako može da bude deo specijalne operacije i pritiska na Srbiju, posebno ako se niz zločina nastavi.
PakleniVuk
zastavnik I klase
*

Last Login:November 10, 2024, 12:59:03 am

Ko laje zlo ne misli

« Reply #13 on: May 06, 2023, 07:31:58 am »

Mnogi spekulišu o natpisu na njegovoj majci ... Vučić reče da je "Slavio Hitlera" tim natpisom ...na twitteru se vodi rat oko toga https://twitter.com/pasazot/status/1654509510848057350

A postoji i ova verzija sa Wikipedije
https://en.m.wikipedia.org/wiki/88_Generation_Students_Group
BrRista
vodnik
*

Last Login:Today at 02:04:32 pm

« Reply #14 on: May 06, 2023, 08:02:43 am »

U vezi majice - ja sam pomislio da su studenti rodjeni 1988 na ekskurziji u Italiji...sada su te majice popularne.
micha
Stručni saradnik - OMJ
zastavnik I klase
*

Last Login:Today at 02:51:44 am

« Reply #15 on: May 06, 2023, 09:00:59 am »

"Ništa nije kao što mislimo i sve je suprotno od onog kako se čini". Reče Ilija Čvorović!

U najnovijim tragedijama svaki detalj je bitan da bi se utvrdio motiv i mehanizam zločina zbog budućih slučajeva. Veza krvnika iz Dubone sa neonacistima se može utvrditi analizom kontakata, pregledom sajtova i eventualno nađenom literaturom i ikonografijom kod osumnjičenog . Verovatno je majica kupljena u Seknd hend prodavnici i predstavlja ćorsokak. U suprotnom predstavlja snažnu poruku i prihvatanje odgovornosti za teroristički akt od strane pomenutih neonacista kojih imate u svim Evropskim ali i Azijskim državama. Klica nacizma nalazi plodno tle među asocijalnom mladeži svih staleža i širi se poput požara. Zato postoje tajne službe koje to prate. Jel neko video Vulina zadnjih par dana ili je i on kao gradonačelnik Beograda Šapić na produženom Prvomajskom odsustvu?

« Last Edit: May 06, 2023, 09:15:46 am by Kubovac, Reason: Moderisano na osnovu Člana 22. foruma, o zabrani relativizacije nacizma i fašizma kroz izjednačavanje sa drugim oblicima državnih i društvenih uređenja\". » Logged
lEO - ZD
stariji vodnik I klase
*

Last Login:March 19, 2025, 01:16:38 am

« Reply #16 on: May 06, 2023, 09:46:19 am »

Mislim da ovo lako može da bude deo specijalne operacije i pritiska na Srbiju, posebno ako se niz zločina nastavi.

Ajmo ovako:
Da li danas (u svim susjednim državama) može pojedinac postići "uspjeh" na "društvenom" planu sa:
poštenjem
poštovanjem zakona
poštivanjem i uvažavanjem drugih
radom
učenjem i školovanjem
i time osigurati pristojnu egzistenciju za sebe i svoju obitelj.
Da li su to mjerila društva koje služi kao uzor, cilj  pojedincima, posebno mladima.

Ne govorim o obitelji, obitelj je jako važna ali ne može biti usamljeni otok usred oceana.

Dostupnost oružja, način života, društvene mreže sve to utjeće, jako ali nije presudno, nisu to uzroci to su samo pojačivači i ubrzivaći koji nalaze plodno tlo.

Sve mjere koje se donesu , kolikogod bile možda i snažne bit će samo lijećenje i ublažavanje posljedica.
Nažalost ni tu ni nigdje u okolici neće vlast poduzeti ozbiljne poteze jer bi to znaćilo radikalno pročistiti svoj uski krug.
 Jedna stara narodna, mislim prigodna:
"riba smrdi od glave a čisti se od repa"
A kako imam i na vlastiti račun, konkretno interes za temu odnosno razloge i uzroke:
"Pas (ja) ne laje sela radi, nego sebe radi"
Duki
Počasni član foruma
potporučnik
*

Last Login:Today at 10:56:52 am

« Reply #17 on: May 06, 2023, 10:09:54 am »

Ako je verovati medijima i izjavama meštana, dotični Uroš je više godina u nazad pokazivao asocijalno ponašanje, pucao na pse, vozio brzo, imao fizičke obračune i niko ni za njega ni za njegovu porodicu nije imao reči hvale. Takođe je pomenuto da je imao sukob sa policijom a postoje i slike druženja sa nekim sumnjivim tipovima.
Ovo znači da su postojale indikacije da će ovakva ličnost počitini neko krivično delo pre ili kasnije ali se iz nepoznatih razloga nije reagovalo. Zašto?
Duki
Počasni član foruma
potporučnik
*

Last Login:Today at 10:56:52 am

« Reply #18 on: May 06, 2023, 10:16:40 am »

U najnovijim tragedijama svaki detalj je bitan da bi se utvrdio motiv i mehanizam zločina zbog budućih slučajeva. Veza krvnika iz Dubone sa neonacistima se može utvrditi analizom kontakata, pregledom sajtova i eventualno nađenom literaturom i ikonografijom kod osumnjičenog . Verovatno je majica kupljena u Seknd hend prodavnici i predstavlja ćorsokak.
Ne verujem da je ovaj tip neonacista i ova majica nema ni jedno neonacističko obeležje. A sve i da ima, igrom slučaja sam se jednom i sam zeznuo prilikom kupovine duksa preko interneta. U pitanju je duks sa nordijskim motivima pa se ispostavilo da među svim onim runama ima i jedna runa (othala) koju nacisti koriste da označe ''white power'' nego je nisam video na slikama. Redovno me drugari koji su romske nacionalnosti podjebavaju kad je obučem.
milan55
Prijatelj foruma
zastavnik
*

Last Login:May 13, 2024, 07:42:32 pm

« Reply #19 on: May 06, 2023, 10:49:43 am »

Ovako ili ne, mada je neukusno da se zbog nevinih zrtava to spominje, ali je postignut jedan cilj, da ce se nakon ova dva monstruozna zlocina Srbija razoruzati Mozda je nekome i to bio cilj manipulirajuci ovog ili ove ubice?
Zasto NATO nije 1999g krenuo sa kopnenim snagama, jer su se bojali gerilskog rata gradjana Srbije.
Pages:  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   Go Up
  Print  

Jump to: