|
ML
kapetan korvete
Last Login:February 10, 2025, 09:46:58 am
|
 |
« Reply #581 on: March 21, 2011, 08:18:44 pm » |
|
Kako se utjeruje demokratija. Fotografije koje je objavio njemački Der Spiegel, na njima su američki vojnici pokraj leševa afganistanskih civila.Radi se o užasnim fotografijama na kojima se slikaju kraj svojih žrtava. Der Spiegel dodaje da je to tek djelić gradiva i da u uredništvu imaju još 4.000 fotografija sličnog sadržaja. Inače grupa vojnika koji su sebe nazivali Kill Team, izživljavala se na nedužnim civilima i zvjerski ih mučila. Amerikanci izrazili željenje. [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ] [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
« Last Edit: March 21, 2011, 09:42:16 pm by ML »
|
|
|
|
|
kamaz
desetar
Last Login:April 20, 2012, 01:32:43 am
|
 |
« Reply #582 on: March 22, 2011, 03:04:59 pm » |
|
 Pa zar toga nije bilo u Iraku isto? 
|
|
« Last Edit: March 22, 2011, 05:34:40 pm by trpe grozni »
|
|
|
|
|
Brok
Administrator
kapetan bojnog broda
Gde je sloga tu je i pobeda!
|
 |
« Reply #583 on: March 23, 2011, 03:41:19 pm » |
|
I ne možeš da im sudiš, zaštićeni. A osuda bi bila na smrt za sve neposredne učesnike, za ove oki su mogli a nisu reagovali da to spreče doživotna. Dobiće robiju ovaj koji je objavio slike, kao kod onih "junaka" što pobiše nedužan narod iz helikoptera.
|
|
|
|
|
|
|
švercer011
potporučnik
Last Login:December 28, 2022, 04:03:11 pm
|
 |
« Reply #584 on: March 23, 2011, 03:56:44 pm » |
|
Na trecoj slici gde su dva tela jel ja gresim ili su im ruke bile vezane,oko zglobova sake vide se crne trake
|
|
|
|
|
|
|
Boro Prodanic
Počasni global moderator
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #585 on: March 23, 2011, 05:19:48 pm » |
|
Jesu vezane Željko, ali to su demokratske veze - lisice, ne razumemo mi to, mi smo divljaci kojima tek treba uterati demokratiju. Doduše deo uterivanja demokratije Srbiji bombama je prošao (počeo na sutrašnji dan pre 12 godina), sad se radi manje očiglednim metodama, ali sve demokratski, po proceduri... Banke, značajnija preduzeća, pa velika javna preduzeća, sve do gaća, druže moj.
E kad nam uzmu i gaće valda ćemo onako goli doći do malo pameti.
|
|
|
|
|
|
|
Brok
Administrator
kapetan bojnog broda
Gde je sloga tu je i pobeda!
|
 |
« Reply #586 on: March 23, 2011, 05:28:38 pm » |
|
E vala neće Boro, ovako neće pa taman postao šahid. Jeste da moja vera to meni ne dozvoljava ali kada ovako nešto vidim onda nemam mnogo izbora, ne mora kao šahid ali mogu kao vojvoda Stevan Sinđelić.
|
|
|
|
|
|
|
Boro Prodanic
Počasni global moderator
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #587 on: March 23, 2011, 05:33:51 pm » |
|
E vala neće Boro, ovako neće pa taman postao šahid. Jeste da moja vera to meni ne dozvoljava ali kada ovako nešto vidim onda nemam mnogo izbora, ne mora kao šahid ali mogu kao vojvoda Stevan Sinđelić. Slažem se druže. Imali smo mi i mnogo drugih koji su pokazali kako se može boriti do zadnjeg daha. Bojim se samo da ne bude suviše malo onih koji su u stanju da kažu: "Ljudi, pa car je gol!" Za sada gotovo svi aplaudiraju carevom novom ruhu.
|
|
|
|
|
|
|
kamaz
desetar
Last Login:April 20, 2012, 01:32:43 am
|
 |
« Reply #588 on: March 24, 2011, 04:05:32 pm » |
|
Na trecoj slici gde su dva tela jel ja gresim ili su im ruke bile vezane,oko zglobova sake vide se crne trake
To su vezice za kabel koje se koriste umjesto lisica---američki proizvod/izum (izum-mislim da sadističku upotrebu)---koji rabi policija pri hapšenju večeg broja ljudi... DObra je stvar što se za razliku od običnih lisica ove veoma lako i brzo ukopaju u meso, pa su ožiljci odmah vidljivi... Usput rečeno, svi su vezani s njima (oni na prve dvi ih je ima dok je mučen, te su mu otklonjene nakon smrti---zbog rigid mortisa se dobro vidi koliko jako su strgnute bile da je ostao u istom položaju).
|
|
|
|
|
|
|
bizmark
mladji vodnik
Last Login:February 25, 2025, 07:36:35 pm
|
 |
« Reply #589 on: March 26, 2011, 01:58:38 am » |
|
Да ли ће икада постојати међународни суд који ће објективно осудити ове звери? Међутим, занима ме откуд овакве фотографије да процуре у западне медије и да се оне објаве? Нато цензура је гора и од Стаљинове.
|
|
|
|
|
|
|
|