Da se i ja upišem.
Kada bi mi budžet to dozvoljavao ima bih i benzinsko i vozilo na struju (za po gradu).
Pošto to sada nije realno, mislim na budžet, onda definitivno benzinsko vozilo.
Sadašnji kompromis je da uglavnom vozim vozila TNG privatno i posao CNG, ali putnička vozila bar ona koja su u osnovi konstruisana da im je pogonsko gorivo motora na benzin ili dizel po pravilu nisu predviđena za TNG ili CNG sistema, jedino ako nemaju fabrički ugrađen sistem.
Nema kome ne gori žuta lampica upozorenja, iako TNG sistem prolazi reatest (mada ne prolazi tehnički zbog lampice koja gori, mora da se obriše) a da je TNG sistem ugradio u ovlašćenoj ili neovlašćenoj radnji/radionici.
Problem je dosta često kod senzora kiseonika čuveniji kao "lambda" sonda, jer zbog veće temperature sagorevanja plina jednostavno izgore pomenuti grejači senzora kiseonika koji sada šalje te greške u računar i odmah ne pravi smesu goriva kakva bi trebala biti po računaru.
Nedavno sam bio na kamionskoj turi sa drugarom. Psuje drug (profi je vozač) kada se pomenu kamioni na CNG. Imao je problema, negde na zapadu (možda uz Alpe, nisam siguran) kamionom sa prikolicom na metan, nije kamion mogao da izvuče pod teretom naravno.