Bosske
mornar
Last Login:March 31, 2009, 01:02:16 am
|
|
« Reply #19 on: March 22, 2009, 10:54:43 pm » |
|
pa evo da se nadovezem,,,pumpe su toliko jake da izbacuju mnoooogooo vode u minutu i pokusavali smo kantama da zalivamo da vidimo koliko ce da izbace i skoro da nismo mogli kantama od 20litara da stignemo da ubacujemo koliko one izbace,,, sto se tice napajanja,,,pa ne mogu da vjerujem da se postavljaju takva pitanja,,,,ili ja nisam upucen,,,, izvori napajanja u vozilu su 4 olovna akumulatora, i da su potpuno pod vodom,,,pumpe ce da rade jer je voda veoma slab da ne kazem nikakav provodnik jednosmjerne struje,,,pa nema sanse da moze ista da se dogodi,,,,a i da udje voda do akumulatora, to znaci da je usla do pola vozila i vozilo je tada vec potonulo,,,tako da ne treba razmisljati o tome,,, ionako kad pliva samo luk vozaca i iznad njega je iznad nivoa vode...i to kad je prazan,,,pun jos nisam vidio da je neko spustio u vodu,,, ali to je sporedna stvar,,,,inace koliko nedostataka ima na njemu,,,to je prica za sebe, i ja se pitam da li bi se upustio igdje sa njim,,,,nekako mi sigurnije pjesaka,,, gusjenice lako spadaju,,,elevator koji uvodi municiju za top je preuzet sa francuskog miraza, koji uvodi metke kroz krilo, a ovdje vuce odozdo, pa jadan nema snage, pucaju opruge, mnogo zastoja,,,nisam imao priliku u karijeri da ispalim 20 metaka bez zastoja sa njim,,, nisanska sprava,,,jako losa,,,magli,,,pravi probleme, ima lufta u polugicama koje sprezu spravu sa kolijevkom,,, motor,,,jedina svijetla tacka,,,zmaj,,,naravno govorimo o 10v003,,,mercedesu, dok je hispano slabasan iako je turbo prehranjivanmotor,,, mitraljez odlican,,,samo kolijevka mu se mora potkajlati jer ima luft,,,ali to se lako da rijesiti,,par drvenih klinova i radi ko zmaj,,,ali to je pkt,,,rus je to smislio...
|