Istria 052
Prijatelj foruma
potporučnik
|
 |
« Reply #930 on: December 21, 2013, 09:45:29 am » |
|
lipe uspomene na brodski nacin rada  Dodjose granicari u Split, sto nikad nije bilo prije
|
|
|
|
|
|
|
zpetrov9
In memoriam
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #931 on: December 21, 2013, 10:05:05 am » |
|
ima li neko sliku "Durmitora"
Pretražio sam moju arhivu i internet ali dalje za PČ 180 i PČ 181 nisam našao fotografije. Još ću probati potražiti u firmi jer nekada smo imali sve fotografije brodova na kojima smo ugradili i održavali Pielstick motore. Ako pronađem postaviti ću. A za sve one koje zanima postavljam i fotografije patrolaca - Mirni koje sam pronašao, možda se i ponavljam ali vjerujem da su Mirne to zaslužile da imaju i po neku dupliranu fotku. Sve fotke su i vremena JRM, danas su četiri i dalje u službi u našoj mornarici, neke idu ili odoše u staro željezo, a neke su prenamijenjene i sada isto plove i nek im je mirno more.
|
|
|
|
|
|
|
zpetrov9
In memoriam
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #932 on: December 21, 2013, 10:07:52 am » |
|
Pretražio sam moju arhivu i internet ali dalje za PČ 180 i PČ 181 nisam našao fotografije. Još ću probati potražiti u firmi jer nekada smo imali sve fotografije brodova na kojima smo ugradili i održavali Pielstick motore. Ako pronađem postaviti ću. A za sve one koje zanima postavljam i fotografije patrolaca - Mirni koje sam pronašao, možda se i ponavljam ali vjerujem da su Mirne to zaslužile da imaju i po neku dupliranu fotku. Sve fotke su i vremena JRM, danas su četiri i dalje u službi u našoj mornarici, neke idu ili odoše u staro željezo, a neke su prenamijenjene i sada isto plove i nek im je mirno more. I nastavak;
|
|
|
|
|
|
|
zpetrov9
In memoriam
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #933 on: December 21, 2013, 10:09:12 am » |
|
Pretražio sam moju arhivu i internet ali dalje za PČ 180 i PČ 181 nisam našao fotografije. Još ću probati potražiti u firmi jer nekada smo imali sve fotografije brodova na kojima smo ugradili i održavali Pielstick motore. Ako pronađem postaviti ću. A za sve one koje zanima postavljam i fotografije patrolaca - Mirni koje sam pronašao, možda se i ponavljam ali vjerujem da su Mirne to zaslužile da imaju i po neku dupliranu fotku. Sve fotke su i vremena JRM, danas su četiri i dalje u službi u našoj mornarici, neke idu ili odoše u staro željezo, a neke su prenamijenjene i sada isto plove i nek im je mirno more. I nastavak; I nastavak 2;
|
|
|
|
|
|
|
Perun
poručnik korvete
|
 |
« Reply #934 on: December 21, 2013, 01:01:14 pm » |
|
slike su odlicne, nek se i duplaju 
|
|
|
|
|
|
|
zpetrov9
In memoriam
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #935 on: December 25, 2013, 08:12:45 am » |
|
slike su odlicne, nek se i duplaju  Poštovani, Svima koji slave Božić želim Čestit Božić i sve najljepše. Novu Godinu vjerujem slavimo svi pa koristim priliku da svima poželim sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu, puno sreće i zdravlja i javljanja na Palubi. A evo i jedne sličice-čestitke s podlogom jednog od patrolaca, neka mi ne zamjere drugi čije su uspomene vezane za neki drugi od Mirni ali ova mi je slika bila njjasnija podloga.
|
|
|
|
|
|
|
Perun
poručnik korvete
|
 |
« Reply #936 on: December 25, 2013, 09:15:08 am » |
|
također sretan Bozic i sretna Nova godina svima 
|
|
|
|
|
|
|
Rade
Administrator
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #937 on: January 22, 2014, 06:09:55 pm » |
|
Poslednji pozdrav patrolnom čamcu PČ-174, koji je, kao PB-01, krenuo u rezanje... [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
|
|
|
|
|
|
|
JAKI
mornar
|
 |
« Reply #938 on: January 22, 2014, 06:38:45 pm » |
|
odoše !
|
|
|
|
|
|
|
Godra
stariji vodnik I klase
P-34
|
 |
« Reply #939 on: January 22, 2014, 06:56:33 pm » |
|
Poslednji pozdrav patrolnom čamcu PČ-174, koji je, kao PB-01, krenuo u rezanje... [ Attachment: You are not allowed to view attachments ]
Gdje ga rezu,u Baru??
|
|
|
|
|
|
|
Rade
Administrator
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #940 on: January 22, 2014, 06:58:12 pm » |
|
Kažu da će se rezanje obaviti u Baru.
|
|
|
|
|
|
|
Godra
stariji vodnik I klase
P-34
|
 |
« Reply #941 on: January 22, 2014, 06:59:56 pm » |
|
Kažu da će se rezanje obaviti u Baru.
Najlakse tamo,sinhro liftom podici ga na obalu i zeljeznicom za NK.
|
|
|
|
|
|
|
kumbor
Prijatelj foruma
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #942 on: January 22, 2014, 07:01:55 pm » |
|
Trup Mirne bukvalno višestruko prevazilazi železničke gabarite.
|
|
|
|
|
|
|
Rade
Administrator
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #943 on: January 22, 2014, 07:03:59 pm » |
|
Trup Mirne bukvalno višestruko prevazilazi železničke gabarite.
Biće izrezan u Baru.
|
|
|
|
|
|
|
zpetrov9
In memoriam
kapetan bojnog broda
|
 |
« Reply #944 on: January 22, 2014, 07:29:26 pm » |
|
Na žalost još jedna Mirna ode u rezalište. Da je čovjek, znao bi što reći, ali što reči za brod? I brod ima dušu. Neka mu je barem mirna zadnja plovidba.
|
|
|
|
|
|
|
|