Iskreno rečeno ne vidim razloga zašto to ne bi bilo moguče (Yak 44 je po nekim pisanjima i bio projektiran da može poljetati s ski rampe(ovo molim da mi se ne uzima zdravo za gotovo)).
No ovo je samo moje mišljenje, a da su ameri tate mate za mornaričku aviaciju jesu(kao i za monge druge stavri, pa se onda nađu u velikom čudu), da su spremni na eksperimente i da i ne(uostalom kao i svi ostali), a i nisu gadljivi na one sluzave, ljepljive zelembaće koji se tako lako i slatko lijepe po novčanicima, bankovnim računima...

Da budem iskren, nisam ni ja

.
A kod amera je to sve čisti posao i ništa drugo. Dobra reklama, dobra reklama, i još malo dobre reklame održava dobar posao uvijek svježim. Što bi svake godine popravljali na ski rampi? A na katapultu ima toga za popravljati

. I industrija radi, radi, radi i plačaju se porezi, i troši se, i ljudi se vesele na godišnjem i opet se radi i radi i tako to opet ispočetka.
Pošto ovo, barem meni se čini ide lagano u smjeru Isusa(nemam volje niti želje da mjenjam tuđa uvjerenja i mišljenja) suzdržat ću se dalje od pisanja sve dok ne dođe nešto konkretno i opipljivo

pa da opet mogu napisati nešto "pametno"

.