Адмирале, како си промакнут у виши чин могао би да мало прецизираш идеју о библиографији. Шалу на страну него како направити базу података, видљиву и доступну свима на Палуби? Ако се упише само у теми (пост) где се пише то ће моћи да види само онај који то и чита. Како да ја или други читалац (корисник) Палубе дођем до податка по теми или кључној речи? Морала би да се устроји нека база података где би се могло претраживати бар по кључној речи, по широј области, по ужој области,а можда и по аутору и наравано да се види "спој" односно где је то коришћено као извор на Палуби.
Ja sam admiral, što hoće reći strateg (makar u kadici, s patkicom), i imam velike ideje (npr. sruši most, potopi flotu, itd.), a na malim matrozima i drugim narodima je da to ostvare.

Ne znam može li to ići po nekoj automatici, npr. ako se o nečemu piše, da se stavi neki rijetki sklop znakova, pa se te riječi po defaultu prebacuju u OBAVJEŠTAJNI ODJEL ili kako ćemo već zvati BAZU?
Naravno, ima i sistem da sami nakon pisanja odemo do baze i kopiramo, tj. izručimo izvor.
Izvor je strateška sirovina i to bi svakako trebala biti rubrika samo za članove.